Cluj. Mentalitatea de campion. Dan Petrescu: „Am căzut rău!” CFR Cluj nu este totuși campioana României?

Updated on iunie 19, 2019 Declarații de „învingător” ale antrenorului Dan Petrescu ce se sperie de echipa Astana cu care va juca în primul tur din Liga Campionilor. CFR Cluj nu este totuși campioana României?

„Am căzut rău! Din cele 5 echipe posibile, n-aș fi vrut Steaua Roșie Belgrad, și bine că i-am evitat. Astana a fost a doua pe care nu o voiam, pentru că este o deplasare foarte lungă, joacă pe teren sintetic și sunt in plin campionat, într-o formă sportivă bună, au buget extraordinar, mulți bani, își permit să plătească un jucător din naționala României…Ei nu au pierdut nici cu Atletico Madrid sau Galatasaray și asta spune multe despre forța lor pe teren propriu” – Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj, citat de Sport FM.

Cluj. Mentalitatea de campion. Dan Petrescu: „Am căzut rău!” CFR Cluj nu este totuși campioana României? 1

Tehnicianul este nemulțumit de faptul că echipa campioană a României nu a fost cap de serie nici în primul tur preliminar:

”Sunt surprins de poziția pe care CFR a avut-o la tragere la sorți, patru tururi preliminare și nici măcar cap de serie în primul… Este foarte greu pentru fotbalul românesc și sunt dezamăgit de cum sunt tratetele campioanele din România” – Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj.

„În urmă cu doi ani am jucat în Kazahstan, cunosc destul de bine echipa,au jucători buni, nu vom avea meciuri ușoare. Vom juca pe un sintetic ciudat, nu prea am mai văzut ca la ei, dar noi trebuie să avem în cap doar să trecem în turul următor” – Ciprian Deac, mijlocaș CFR Cluj.

error: Content is protected !!