Cluj. În ce stare se află jandarmul lovit cu un scaun în cap pe Cluj Arena

Updated on iunie 24, 2019 Medicii de la Spitalul Militar Cluj au venit cu noi precizări privind starea de sănătate a jandarmului lovit în cap cu un scaun de un suporter la meciul U Cluj – FC Hermannstadt Sibiu. Jandarmul a fost externat astăzi.

“Starea lui generală este bună, a rămas cu cefalee, durere de cap, dar care se va ameliora în timp. Nu are deficite motorii şi va primi concediu medical, probabil 20 de zile, după care va fi reevaluat, tot în cadrul Spitalului Militar Cluj-Napoca. El trebuie să se odihnească, să nu se suprasolicite, de aceea nu merge direct la serviciu, pentru că trebuie să se refacă”, a declarat comandantul Spitalului Militar Cluj-Napoca, col. dr. Doina Baltaru, potrivit Stirile Pro Tv.

Cluj. În ce stare se află jandarmul lovit cu un scaun în cap pe Cluj Arena 1

Pe 9 iunie, un jandarm de 44 de ani a fost rănit în cap, cu un scaun, în timpul meciului de fotbal dintre U Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu.

“Pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele FC U Cluj – FC Hermannstadt Sibiu, pe stadionul Cluj Arena, în minutul 88, un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1.

Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns şi ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând la pământ”, a informat, la momentul respectiv, Gruparea Mobilă de Jandarmi Cluj.

Pe 11 iunie, tânărul de 27 de ani, care l-a lovit cu un scaun în cap pe jandarm a fost arestat pentru 30 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Cluj.

error: Content is protected !!