Cluj. El este tânărul ucis de milionar. Didona Goanță :”El a fost Vasi, avea 33 de ani… Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. A lăsat o soție traumatizata și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii. Și în timp ce noi ne scriam durerea șoferul vinovat a… “

Updated on iunie 27, 2019 Tânărul accidental mortal ieri de omul de afaceri Daniel Dumitraș, patronul firmei Coratim, este din Sighetul Marmației, dar lucra la Cluj-Napoca la o multinațională. Acesta locuia cu familia în Florești și avea un băiat.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani se afla marți pe trecerea de pietoni, dar nu s-a mai putut feri din calea autoturismului. Șoferul a ieşit în grabă dintr-o parcare şi a virat la stânga, deşi în zona este linie continuă, și nu a mai putut evita impactul, scrie stirileprotv.ro.

Cluj. El este tânărul ucis de milionar. Didona Goanță :"El a fost Vasi, avea 33 de ani... Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. A lăsat o soție traumatizata și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii. Și în timp ce noi ne scriam durerea șoferul vinovat a... " 1

Didona Goanță a scris pe Facebook: „El a fost Vasi, avea 33 de ani și a murit ieri, călcat de o mașină, în timp ce traversa regulamentar strada.

Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunoștea multe limbi străine, avea vreo două facultăți și vreo două masterate, era cu bun simț, corect și avea principii solide.

Ne-a lăsat pe noi, prietenii lui, în bezna, a lăsat o soție traumatizată și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii.

Și în timp ce noi ne scriem durerea, aș vrea să știți că șoferul vinovat (Daniel Dumitraș, un cunoscut om de afaceri din Cluj) care a sfidat orice regulă de bun simț în trafic, a obținut deja o dovadă că poate circula din nou.

Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasă lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și smecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic.

Atât voiam să vă zic.”

error: Content is protected !!