Cluj. Copii și femei gazați de jandarmi, suporteri bătuți pe Cluj Arena. Jandarm internat la spital

Updated on iunie 10, 2019 Un jandarm a fost lovit duminică pe Cluj Arena de suporteti Universității cu un scaun în cap. Jandarmii s-au răzbunat și au lovit și gazat mai mulți suporteri.

Printre cei gazați au fost și copii și femei, spune sportulclujean.ro. Deși lucrurile se liniștiseră și conflicul părea că s-a aplanat, într-un exces de zel un grup de jandarmi a pătruns în forță în peluză și i-au alergat pe fani, împărțind bastoane și gaze lacrimogene în stânga și dreapta, chiar o femeie cu un copil.

Cluj. Copii și femei gazați de jandarmi, suporteri bătuți pe Cluj Arena. Jandarm internat la spital 1

„Un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns și ei pe pista de alergare.

Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenție, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ. Jandarmul a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la UPU Cluj-Napoca pentru investigații amănunțite”, au declarat reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, citați de digi24.ro.

Jandarmul lovit cu un scaun în cap în timpul unui meci de fotbal de pe stadionul Cluj Arena este internat la Secția de Terapie Intensivă a Clinicii de Neurochirurgie Cluj-Napoca, fiind diagnosticat cu fractură cu înfundare parietală stângă.

Directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca, Adela Golea, a declarat, luni, că jandarmul a fost adus duminică seară la UPU Cluj-Napoca de la stadion.

„Pacientul, în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde își îndeplinea funcția de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observație pe Secția de Terapie Intensivă”, a spus Golea.

error: Content is protected !!