(Last Updated On: June 17, 2019)

Vreme de coșmar, duminică în zona Gherla. Vântul a bătut cu putere și a îndoit copacii, iar apoi a plouat cu găleata și a căzut grindină

Furtunile şi grindina lovesc în continuare Romania. Aseară, o vijelie puternică, însoţită de o ploaie torenţială, fulgere, tunete şi grindină a lovit zona Gherla, judeţul Cluj.

Video Cluj. Grindina a făcut prăpăd la Gherla şi Iclod! „A venit Potopul! Ferească Dumnezeu, așa ceva nu am mai trăit în viața mea” 1 Video Cluj. Grindina a făcut prăpăd la Gherla şi Iclod! „A venit Potopul! Ferească Dumnezeu, așa ceva nu am mai trăit în viața mea” 2
(foto Gherla INFO)

Ieri, meteorologii au emis peste 60 de avertizări de tip nowcasting, iar vremea ca continua pe aceeaşi linie şi în zilele următoare.

În Cluj, a fost alertă cod portocaliu de vreme instabilă accentuată pentru mai multe localități, între care Gherla, Iclod, Sic, Fizeșu Gherlii, Țaga, Sânmărtin, Geaca, Buza, Cășeiu, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Unguraș, Cuzdrioara, scrie gherlainfo.ro, preluat de Observator Tv.

Localnicii s-au adăpostit pe unde au putut, în timp ce bucăţile de gheaţă au spart geamurile caselor, au ciuruit pereții exteriori și au distrus grădinile și culturile.

Video Cluj. Grindina a făcut prăpăd la Gherla şi Iclod! „A venit Potopul! Ferească Dumnezeu, așa ceva nu am mai trăit în viața mea” 3 Video Cluj. Grindina a făcut prăpăd la Gherla şi Iclod! „A venit Potopul! Ferească Dumnezeu, așa ceva nu am mai trăit în viața mea” 4

“A VENIT POTOPUL LA GHERLA SI IMPREJURIMI. FEREASCA DZEU, ASA CEVA NU AM MAI TRĂIT IN VIATA MEA. ACUM S-A MAI LINISTIT, DAR PLOUA”, a fost mesajul unei localnice.

Vezi aici Video:

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!