(Video) Clujean filmat când fură bani dintr-un cabinet medical. Marian: „Pot sa spun doar ca individul este recidivist, liberat din penitenciar de cateva luni, unde a fost condamnat tot pentru furt….”

Updated on mai 17, 2019 Un clujean este suspectat că a furat o sumă de bani dintr-un cabinet medical din Sibiu. El a fost prins după ce poza sa a fost postată pe Facebook.

Marian Răduinea: „Avem nevoie de ajutor pentru identificarea acestui barbat care sustrage o suma de bani dintr-un cabinet medical, din Sibiu! Plângerea este inregistrată la Secția 1 Politia Sibiu.

(Video) Clujean filmat când fură bani dintr-un cabinet medical. Marian: „Pot sa spun doar ca individul este recidivist, liberat din penitenciar de cateva luni, unde a fost condamnat tot pentru furt....” 1

Update
Mulțumesc celor care au distribuit postarea de ieri, cu barbatul care sustrage o suma de bani dintr-un cabinet medical! A ajutat mult acest lucru, mai ales pentru că acesta este din jud. Cluj!

Multumesc colegilor de la Cluj, nu le dau numele din motive lesne de înțeles!
A fost identificat si cercetarile sunt continuate de Sectia 1-Politia Sibiu!

Pot sa spun doar ca individul este recidivist, liberat din penitenciar de cateva luni, unde a fost condamnat tot pentru furt. La fel a procedat și în alte cazuri, în Cluj-Napoca.
Cu respect!🤗”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!