Un clujean, primul român care a votat la europarlamentare, în Noua Zeelandă. „1-0 împotriva hoției! Sper ca într-o bună zi să mă pot întoarce acasă, la Cluj, fără regrete…”

Updated on mai 26, 2019 Votul pentru europarlamentare și Referendum a început sâmbătă seara, în Noua Zeelandă. Primul votant este un clujean. El a votat primul i la alegerile prezidențiale din 2014.

Dan Coroian-Vlad este, din nou, primul roman care a votat la alegeri, dupa ce a facut acest lucru si in urma cu patru ani si jumatate, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, anuță ziare.com.

Dan Coroian-Vlad: „1-0 împotriva hoției!
Acum 4 ani, la alegerile prezidențiale, mă găseam în aceeași locație și aceeași postură, de-a fi primul care își dă votul.

Un clujean, primul român care a votat la europarlamentare, în Noua Zeelandă. „1-0 împotriva hoției! Sper ca într-o bună zi să mă pot întoarce acasă, la Cluj, fără regrete...” 1

Atunci, cu maximă disperare îmi arătam degetul mijlociu aceleiași grupări mafiote deghizate în partid politic, care parazitează, până la blocaj, țara. Ei bine, aparent nu s-a schimbat nimic, sau mai rău:

am ignorat ultimele alegeri parlamentare și o parte dintre noi ne-am lăsat amagiți de un discurs populist, utopic, ce masca interese proprii.

Am ajuns din nou conduși de hoti și de tâmpiți, dar diferența e că, acum, avem cu cine vota, avem speranța că buboiul se sparge și cumva, încet, așezat, ieșim din marasm. Și vom ajunge departe.

Îmi pun speranța în voturile care vor urma, sunt convins ca putem schimba multe, alături de oameni politici noi, educați, onești. Sper ca într-o bună zi să mă pot întoarce acasă, la Cluj, fără regrete.

Hai ca se poate!”

error: Content is protected !!