U Cluj bate greu și speră în continuare la promovare. Bogdan Lobonț: “Este victoria tuturor și țin să le mulțumesc suporterilor, care ne-au dat energie”

Updated on mai 22, 2019 Universitatea Cluj a câștigat în ultimele minute meciul de ieri cu Sportul Snagov. Pârvulescu a adus victoria clujenilor în minutul 89, o victorie care îi urcă pe „Șepcile Roșii” înapoi pe locul de baraj și la 5 puncte de locul 2.

Clujenii au avut noroc şi la un gol anulat aiurea Snagovului. Arbitrii au dat offside, deşi mingea venise de la un adversar, informează digisport.ro.

U Cluj bate greu și speră în continuare la promovare. Bogdan Lobonț: “Este victoria tuturor și țin să le mulțumesc suporterilor, care ne-au dat energie” 1

“În această seară am jucat cu toții, cei care au început jocul, cei care au intrat pe parcurs, cei care au rămas pe bancă, plus cei din tribună. Este victoria tuturor și țin să le mulțumesc suporterilor pentru că și în momentele dificile i-am simțit în spatele nostru. Ne-au dat energie pentru a câștiga acest meci.

Mai avem două meciuri de jucat, avem în mâinile noastre totul. Trebuie să fim concentrați și toată atenția noastră să se îndrepte către ce avem de făcut. Băieții au demonstrat până la final că au vrut să învingă, cum au demonstrat în toate meciurile de până acum. Sunt meciuri și meciuri, se acumulează foarte mulți fatori, dar sunt experiențe utile, care ne vor ajuta pe viitor”, a declarat Bogdan Lobonț, citat de Ziua de Cluj.

Cu două etape rămase, Universitatea e pe loc de baraj, la cinci puncte de promovarea directă şi la două peste Petrolul.

“Şepcile Roşii” joacă următorul meci la Baloteşti în direct la Digi Sport 1 sâmbătă la ora 12 00.

error: Content is protected !!