(Last Updated On: May 25, 2019)

Un gălățean este supărat că Radio Zu organizează cel mai mare concert “Forza ZU” din România pe un stadion vechi, construit în 1962. El dă Clujul ca exemplu pozitiv.

01. Forza ZU se întâmplă sâmbătă, 25 mai 2019, pe Stadionul Dunărea din Galați.
02. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile pe stadion. Accesul este permis publicului începând cu ora 14:00.

Tibi. „De asta bai Clujul este cu 50 de ani in fata noastră ... Cel mai mare concert "Forza ZU" din România  se tine la Galați pe un stadion care a fost inaugurat in 1962!!!!!BRAVO tuturor autorităților care au ...” 1

Pe Facebook, Tibi Nistor: „Bravooo!!!Cel mai mare concert din România “Forza ZU” se desfășoară in Galati, unde mai exact ? Pe stadionul Dunărea !!!!!eiii aici îmi dau seama cat am evoluat in toți acești 30 de ani de după Revoluție.

Cel mai mare concert se tine pe un stadion care a fost inaugurat in 1962!!!!!BRAVO tuturor autorităților care au … si au promis marea cu sarea.

De asta bai Clujul este cu 50 de ani in fata noastră … peste 100 de ani tot pe stadionul Dunărea se va organiza Forza ZU!!!!!”

Sergiu Iordan: „Clujul este un oras extraordinar, nici nu pare ca este in Romania, curat, ingrijit si plin de spatii verzi. Transportul in comun si soselele par a fi din Germania. Vizitati-l si veti intelege ce vreau sa spun!”