Teo Ungureanu: „Sunt în trenul de Cluj-Napoca, merg vagoane și către Baia Mare. Până la Cluj sunt aproape 11 ore, până la Baia Mare 12 și jumătate. Peste doișpe ore de stat pe scaun! Compartimentele au…”

Updated on mai 20, 2019 Trenurile CFR merg extrem de încet din cauza stării dezastruoase a infrastructurii feroviare.

În rețeaua gestionată de CN CFR sunt peste 440 de restricții de viteză și, din cauza lor, viteza medie comercială a trenurilor Regio este de 39 km/h, în timp ce la InterRegio media este de 55 km/h, transmite hotnews.ro.

Teo Ungureanu: „Sunt în trenul de Cluj-Napoca, merg vagoane și către Baia Mare. Până la Cluj sunt aproape 11 ore, până la Baia Mare 12 și jumătate. Peste doișpe ore de stat pe scaun! Compartimentele au...” 1

Pe lângă timpul lung care trebuie petrecut în tren, vagoanele sunt și de multe ori înghesuite.

Teo Ungureanu a scris pe Facebook: „Sunt în trenul de Cluj-Napoca, merg vagoane și către Baia Mare. Până la Cluj sunt aproape 11 ore, până la Baia Mare 12 și jumătate.

Peste doișpe ore de stat pe scaun! Compartimentele au câte opt locuri în loc de șase și e durere mare, mai mare decât înghesuiala. Locurile ăstea au trei sferturi dintr-un loc normal. Cât de mare e bătaia de joc pentru călători, CFR-ule?😤”

error: Content is protected !!