Mihai Goţiu: „ÎNCREDERE! Clujul se schimbă, România se schimbă! E absolut reconfortant să te întâlnești, dimineața, pe stradă, cu tinerii care lucrează în centrele de afaceri din Cluj. Ei sunt cei pe care se bazează dezvoltarea orașului, dar și dezvoltarea regiunii și a țării.Într-o proporție covârșitoare …”

Updated on mai 15, 2019 Pe 26 mai clujenii sunt chemați pentru a vota la alegerile europarlamentare. Alianța USR Plus, PNL, UDMR, Pro Romania, PSD sau PMP?

Autoritatea Electorală Permanentă a anunțat că, pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, au fost comandate 20.104.459 de buletine de vot pentru a fi folosite la secţiile de vot din România, iar pentru cele din străinătate un număr de 1.333.500 de buletine de vot, potrivit Hotnews.

Mihai Goţiu: „ÎNCREDERE! Clujul se schimbă, România se schimbă! E absolut reconfortant să te întâlnești, dimineața, pe stradă, cu tinerii care lucrează în centrele de afaceri din Cluj. Ei sunt cei pe care se bazează dezvoltarea orașului, dar și dezvoltarea regiunii și a țării.

Mihai Goţiu: „ÎNCREDERE! Clujul se schimbă, România se schimbă! E absolut reconfortant să te întâlnești, dimineața, pe stradă, cu tinerii care lucrează în centrele de afaceri din Cluj. Ei sunt cei pe care se bazează dezvoltarea orașului, dar și dezvoltarea regiunii și a țării.Într-o proporție covârșitoare ...” 1

Într-o proporție covârșitoare, mesajul lor e fără echivoc: pe 26 mai 2019 vor veni la vot și vor vota pentru a oferi un model pentru schimbarea în bine a României. Și la fel de reconfortant e să auzi același mesaj și din partea cetățenilor aflați la vârsta pensionării, cu care ne-am intersectat.

Nu, nu suntem singuri, iar lupta noastră nu e în zadar! Avem pentru ce lupta, avem cu cine și avem susținători care ne transmit încrederea lor! Ne vedem, pe 26 mai, la urne!

Mihai Goţiu: „ÎNCREDERE! Clujul se schimbă, România se schimbă! E absolut reconfortant să te întâlnești, dimineața, pe stradă, cu tinerii care lucrează în centrele de afaceri din Cluj. Ei sunt cei pe care se bazează dezvoltarea orașului, dar și dezvoltarea regiunii și a țării.Într-o proporție covârșitoare ...” 2

Foto: Marcel Piroșcă”

error: Content is protected !!