Klaus Iohannis și Rareș Bogdan vin la Cluj. Iohannis își va lansa la Cluj-Napoca ultimul volum – „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”

Updated on mai 15, 2019 Președintele României, Klaus Iohannis, și Rareș Bogdan, candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, vin la Cluj-Napoca în data de 23 mai.

Președintele se va întâlni cu activul de partid, dar și cu simpatizanții partidului liberal, cărora le va vorbi despre lupta anticorupție, referendumul pe Justiție și alegerile europarlamentare, votul pentru cele două evenimente politice urmând să aibă loc în 26 mai, informează Ziua de Cluj.

Klaus Iohannis și Rareș Bogdan vin la Cluj. Iohannis își va lansa la Cluj-Napoca ultimul volum - „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa” 1

În 23 mai, Iohannis își va lansa la Cluj-Napoca ultimul volum – „EU.RO. Un dialog deschis despre Europa”, publicat de editura Curtea Veche. Lansarea va avea loc la Auditorium Maximum al Universității Babeș-Bolyai.

Cartea este un ghid ce realizează sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent.

“EU.RO. Un dialog deschis despre Europa” este, potrivit editorilor, “o invitaţie la dezbatere, la analiză şi cunoaştere, astfel încât să le ofere cititorilor informaţii de care au nevoie pentru a deveni cetăţeni europeni implicaţi, alături de instrumente care să le contureze o poziţie articulată faţă de Uniune şi viitorul ei”.

Preţul noului volum semnat de Iohannis este de 59 de lei. Acesta a mai publicat volumele “Pas cu pas” (2014) şi “Primul pas” (2015).

error: Content is protected !!