(Foto) ISU Cluj a salvat 7 pui de câine aruncați într-un canal. „S-a zbătut alături de noi în ploaia rece timp de două ore pentru a scoate, cu greu, cățelușii din canalul strâmt și murdar. În final cățelușii au…”

Updated on mai 2, 2019 7 pui de câine au fost salvați de pompierii de la ISU, aruncați într-un canal.

ISU Cluj: „Sunt oameni simpli, dar cu inimă mare.
Mărinimia lor i-a determinat să îndure ploaia rece doar pentru a salva șapte pui de câine veniți pe lume de abia două săptămâni.

(Foto) ISU Cluj a salvat 7 pui de câine aruncați într-un canal. „S-a zbătut alături de noi în ploaia rece timp de două ore pentru a scoate, cu greu, cățelușii din canalul strâmt și murdar. În final cățelușii au...” 1 (Foto) ISU Cluj a salvat 7 pui de câine aruncați într-un canal. „S-a zbătut alături de noi în ploaia rece timp de două ore pentru a scoate, cu greu, cățelușii din canalul strâmt și murdar. În final cățelușii au...” 2 (Foto) ISU Cluj a salvat 7 pui de câine aruncați într-un canal. „S-a zbătut alături de noi în ploaia rece timp de două ore pentru a scoate, cu greu, cățelușii din canalul strâmt și murdar. În final cățelușii au...” 3

Nu ne putem imagina cum au ajuns cățelușii în canalul pentru scurgere, dar șansa lor a fost să fie auziți de un bărbat hotărât să nu-i lase să piară.

Locul unde se aflau cățelușii era ferit, lângă o clădire părăsită, mai departe de casele locuite, ceea ce făcea ca schelălăitul lor să fie greu de auzit.
Totuși un bărbat i-a auzit, i-a păsat de suferința lor și ne-a chemat într-o suflare acolo.

S-a zbătut alături de noi în ploaia rece timp de două ore pentru a scoate, cu greu, cățelușii din canalul strâmt și murdar.
În final cățelușii au avut șansa să ajungă la Asociatia Anima Pro Terra, care-i vor îngriji și le vor găsi un stăpân iubitor și dispus să le arate toată dragostea pe care o merită.

Mulțumim oameni dragi pentru că ați ales să nu întoarceți capul și să mai dăruiți o șansă unor ființe atât de plăpânde!”

error: Content is protected !!