(Foto/Video) Iohannis la Cluj. „Momentul acela, când primeai un 10 după ce răspundeai la tablă” . Emil Boc: „Am avut placerea de a-l primi la Cluj-Napoca pe domnul Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei. Pe langa vizita de la Primaria Cluj-Napoca …”

Updated on mai 24, 2019 Relaxați, zâmbitori, ca niște oameni care și-au făcut treaba. Președintele Klaus Iohannis a fost joi la Cluj unde s-a întâlnit și cu primarul Emil Boc. Acești s-au plimbat prin Centrul orașului, fără jandarmi cum face Dragnea. Ceva diferit față de vizita premierului Viorica Dăncilă care a fost dusă în Mercur și ascunsă bine.

Klaus Iohannis a spus, joi seara, la Cluj-Napoca, la un eveniment în care și-a lansat cea de-a treia sa carte, că alegerile europarlamentare de duminică vor decide soarta României, informează stiripesurse.ro.

(Foto/Video) Iohannis la Cluj. „Momentul acela, când primeai un 10 după ce răspundeai la tablă” . Emil Boc: „Am avut placerea de a-l primi la Cluj-Napoca pe domnul Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei. Pe langa vizita de la Primaria Cluj-Napoca ...” 1

”Mie nu îmi place să fac pronosticuri, însă îmi place să-mi promovez abordarea mea politică, de aceea merg prin ţară şi îi încurajez pe români să voteze şi la europarlamentare, dar şi la referendum. Este important. Referendumul este clar că îmi va da şi mie un răspuns. Voi şti duminică seara dacă românii au crezut ce le-am spus eu şi ce au spus şi partidele care îmi susţin acest referendum. Nu toată lumea îl susţine. Unii îl boicotează, aşa, pe şest. M-aş feri de dat tot felul de pronosticuri, însă în realitate miza la aceste alegeri este una imensă şi duminică seară vom şti dacă a câştigat România europeană sau România antieuropeană. Asta este!

(Foto/Video) Iohannis la Cluj. „Momentul acela, când primeai un 10 după ce răspundeai la tablă” . Emil Boc: „Am avut placerea de a-l primi la Cluj-Napoca pe domnul Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei. Pe langa vizita de la Primaria Cluj-Napoca ...” 2

Viitorul României este unul foarte bun dacă se implică și nu stau deoparte. Să meargă cu pieptul înainte în societate, în carieră. Trebuie să înțelegem că într-o democrație, viitorul îl facem noi, prin cea mai simplă metodă, prin vot. Lumea crede că votul nu contează, că e important să ieșim în stradă după aia. Nu, e important să ieșim în stradă să ne spunem părerea, dar e important să ne folosim de vot, dacă nu ne folosim de el, apar astfel de accidente ale democrației, așa cum este actuala guvernare.”, a declarat Klaus Iohannis.

(Foto/Video) Iohannis la Cluj. „Momentul acela, când primeai un 10 după ce răspundeai la tablă” . Emil Boc: „Am avut placerea de a-l primi la Cluj-Napoca pe domnul Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei. Pe langa vizita de la Primaria Cluj-Napoca ...” 3
(Gebe Alpar: Momentul acela, când primeai un 10 după ce răspundeai la tablă 😁)

Emil Boc: „Vizita la Cluj-Napoca a domnului Klaus Iohannis , Presedintele Romaniei.
Azi, am avut placerea de a-l primi la Cluj-Napoca pe domnul Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei. Pe langa vizita de la Primaria Cluj-Napoca, unde am discutat probleme administrative si politice impreuna cu colegii din PNL, iar domnul Presedinte a semnat si in Cartea de onoare a municipiului, am participat impreuna la intalnirea cu reprezentantii administratiei publice locale din regiunea de Nord-Vest precum si la evenimentul de prezentare a cartii EU .RO.

(Foto/Video) Iohannis la Cluj. „Momentul acela, când primeai un 10 după ce răspundeai la tablă” . Emil Boc: „Am avut placerea de a-l primi la Cluj-Napoca pe domnul Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei. Pe langa vizita de la Primaria Cluj-Napoca ...” 4

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis , in contextul lipsei de credibilitate a Guvernului, a asigurat continuitatea parcursului european al Romaniei si reprezinta garantia credibila a viitorului Romaniei in Uniunea Europeana. Summitul de la Sibiu a reconfirmat faptul ca Romania conteaza in ecuatia europeana doar prin Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis”.

Pagina de Transilvania: „Iohannis la Cluj Napoca – Filmul zilei”
Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!