(Foto) Clujul campion la vot! Locul 1 la Referendum și doi la Europarlamentare! Radu: „La Cluj, votează toți, votează bine, nimic deosebit. Cam cum ar trebui să fie peste tot! Mai că aș părăsi Bucureștiul, baștina mea, pentru părțile astea mai luminoase! Faceți …”

Updated on mai 26, 2019 Clujul campion la vot! Locul 1 la Referendum și doi la Europarlamentare! Radu: „La Cluj, votează toți, votează bine, nimic deosebit. Cam cum ar trebui să fie peste tot!
Mai că aș părăsi Bucureștiul, baștina mea, pentru părțile astea mai luminoase! Faceți …”

Clujul este exemplu pentru România la vot. Spre cinstea lor, clujenii nu au renunțat la vot din cauza cozilor. 258,000 de clujeni au votat până la ora 17:00.

La ora 17:00, prezența la vot era de 35,07% la alegerile europarlamentare și de 29,11% la referendum, potrivit BEC. Românii au ieșit la vot în număr semnificativ mai mare decât la alegerile parlamentare din 2016, când la aceeași oră se înregistra o prezență de 30,7% (când prezența finală a fost de 39,49%), și se apropie rapid de prezența de la localele din 2016 de 35,3% (când prezența finală a fost de 48,43%), anunță G4Media.

Europarlamentare
Județele cu cea mai mare prezență:

Ilfov – 43 %
Cluj – 42%
Sibiu -40 %
Brașov – 40%
București -37 %

Județele cu cea mai mare prezență:
Cluj – 39 %
Sibiu – 33,67%
Ilfov – 38%
Brașov – 32 %
Constanța – 33 %

Claudiu Padurean: „Stau la coada la sectia 100 din Cluj. Multa lume la vot…”
(Foto) Clujul campion la vot! Locul 1 la Referendum și doi la Europarlamentare! Radu: „La Cluj, votează toți, votează bine, nimic deosebit. Cam cum ar trebui să fie peste tot! Mai că aș părăsi Bucureștiul, baștina mea, pentru părțile astea mai luminoase! Faceți ...” 1

Camelia Grama: „La Cluj o coadă descurajatoare în fața clădirii. Din fericire, nu plouă. 😀Asa că, stăm la coadă. Upgrade : Merge foarte repede”.
(Foto) Clujul campion la vot! Locul 1 la Referendum și doi la Europarlamentare! Radu: „La Cluj, votează toți, votează bine, nimic deosebit. Cam cum ar trebui să fie peste tot! Mai că aș părăsi Bucureștiul, baștina mea, pentru părțile astea mai luminoase! Faceți ...” 2

Fredi Radu: „Ca să fiu în rândul lumii aș posta și eu ceva despre vot, dar n-am ce…aici, la Cluj, votează toți, votează bine, nimic deosebit. Cam cum ar trebui să fie peste tot!
Mai că aș părăsi Bucureștiul, baștina mea, pentru părțile astea mai luminoase!

Faceți uz de ștampilă, faceți plimbări că e frumos afară, faceți dragoste diseară după rezultate și faceți mâine petrecere după sentință!”

Mara Ratoi: „Cluj. Gheorgheni. Da-i sa sune! ✌”
(Foto) Clujul campion la vot! Locul 1 la Referendum și doi la Europarlamentare! Radu: „La Cluj, votează toți, votează bine, nimic deosebit. Cam cum ar trebui să fie peste tot! Mai că aș părăsi Bucureștiul, baștina mea, pentru părțile astea mai luminoase! Faceți ...” 3

Tudor Galos: „Am votat la 7.15am. Înaintea mea cât am semnat lista specială (am fost primul) au votat niște bătrânei. Cu așa bucurie au înfipt buletinele de referendum în cutiile de referendum! Yep. This is #Cluj”.

error: Content is protected !!