Foto Cluj. Regizorul Tudor Giurgiu. „Pentru ca tot se apropie TIFF-ul (pfff, mai e o săptămână..) mi-am adus aminte ca acum 2 ani îl sărbătoream la Cluj pe Alain Delon. Marele festival de la Cannes, Mecca cinefililor din toată lumea, si-a adus aminte de-abia acum de el… Ma bucur ca …”

Updated on mai 24, 2019 Actorul Alain Delon a primit, duminică seară, trofeul Palme d’Or de onoare la Festivalul de Film de la Cannes. „Nu am mai plâns de mult aşa”, a spus Delon înainte de a primi trofeul din mâinile fiicei lui.

Tudor Giurgiu a scris pe Facebook: „Pentru ca tot se apropie TIFF-ul (pfff, mai e o saptamina..) mi-am adus aminte ca acum 2 ani il sarbatoream la Cluj pe Alain Delon.

Foto Cluj. Regizorul Tudor Giurgiu. „Pentru ca tot se apropie TIFF-ul (pfff, mai e o săptămână..) mi-am adus aminte ca acum 2 ani îl sărbătoream la Cluj pe Alain Delon. Marele festival de la Cannes, Mecca cinefililor din toată lumea, si-a adus aminte de-abia acum de el... Ma bucur ca ...” 1

Marele festival de la Cannes, Mecca cinefililor din toata lumea, si-a adus aminte de-abia acum de el… Ma bucur ca ne-a trecut pragul si a lasat in urma lui poate cele mai emotionante momente din istoria festivalului. Si aceste vorbe:

“Sunt bucuros şi mulţumit că am făcut toată viaţa mea ce am vrut. Asta e bine. Cel mai e bine e să poţi să faci în viaţa ta ce vrei, unde vrei, cu cine vrei şi când vrei. Şi asta e fabulos!“

Foto Cluj. Regizorul Tudor Giurgiu. „Pentru ca tot se apropie TIFF-ul (pfff, mai e o săptămână..) mi-am adus aminte ca acum 2 ani îl sărbătoream la Cluj pe Alain Delon. Marele festival de la Cannes, Mecca cinefililor din toată lumea, si-a adus aminte de-abia acum de el... Ma bucur ca ...” 2 Foto Cluj. Regizorul Tudor Giurgiu. „Pentru ca tot se apropie TIFF-ul (pfff, mai e o săptămână..) mi-am adus aminte ca acum 2 ani îl sărbătoream la Cluj pe Alain Delon. Marele festival de la Cannes, Mecca cinefililor din toată lumea, si-a adus aminte de-abia acum de el... Ma bucur ca ...” 3

Cu o carieră de 62 de ani, Delon, un simbol al industriei cinematografice europene, a jucat în peste 80 de filme, sub îndrumarea unora ca Michelangelo Antonioni, Luchino Visconti, Jean-Pierre Melville şi Jean-Luc Godard, şi alături de actori precum Gabin, Lancaster, Montand, Sharif şi Ventura, Mireille Darc, Romy Schneider, Claudia Cardinale, Ursula Andress şi Monica Vitti, transmite adevarul.ro.

Foto Cluj. Regizorul Tudor Giurgiu. „Pentru ca tot se apropie TIFF-ul (pfff, mai e o săptămână..) mi-am adus aminte ca acum 2 ani îl sărbătoream la Cluj pe Alain Delon. Marele festival de la Cannes, Mecca cinefililor din toată lumea, si-a adus aminte de-abia acum de el... Ma bucur ca ...” 4 Foto Cluj. Regizorul Tudor Giurgiu. „Pentru ca tot se apropie TIFF-ul (pfff, mai e o săptămână..) mi-am adus aminte ca acum 2 ani îl sărbătoream la Cluj pe Alain Delon. Marele festival de la Cannes, Mecca cinefililor din toată lumea, si-a adus aminte de-abia acum de el... Ma bucur ca ...” 5

În vârstă de 83 de ani, cel mai recent film în care a jucat Delon este „S Novym godom, mamy!” (2012) şi este anunţat că va face parte din distribuţia „La maison vide”, de Patrice Leconte, alături de Juliette Binoche.

error: Content is protected !!