Foto Cluj. Ambulanța Albastră: „Dacă ați crezut vreodată că ne rezumăm la căței și pisici, iată că nu: pacientul ponei a călătorit cu ambulanța la veterinar, unde s-a ales cu o radiografie la copituțe”

Updated on mai 22, 2019 La Cluj funcționează o Ambulanță Albastră, veterinară care intervine în scopul stabilizării pacientului si a transportului lui asistat către un Cabinet veterinar.

Ambulanta Albastra – Ambulanta Veterinara Cluj: „Dacă ați crezut vreodată că ne rezumăm la căței și pisici, iată că nu: pacientul ponei a călătorit cu ambulanța la veterinar, unde s-a ales cu o radiografie la copituțe”.
Foto Cluj. Ambulanța Albastră: „Dacă ați crezut vreodată că ne rezumăm la căței și pisici, iată că nu: pacientul ponei a călătorit cu ambulanța la veterinar, unde s-a ales cu o radiografie la copituțe” 1

Foto Cluj. Ambulanța Albastră: „Dacă ați crezut vreodată că ne rezumăm la căței și pisici, iată că nu: pacientul ponei a călătorit cu ambulanța la veterinar, unde s-a ales cu o radiografie la copituțe” 2

Foto Cluj. Ambulanța Albastră: „Dacă ați crezut vreodată că ne rezumăm la căței și pisici, iată că nu: pacientul ponei a călătorit cu ambulanța la veterinar, unde s-a ales cu o radiografie la copituțe” 3

Ambulanța Albastra, Proiect realizat de o echipa formata din medic si asistenti veterinari, toti cu o experienta de peste 10 ani, impreuna cu A.S.I.P.A (Asociatie de protectie a animalelor).

Totul este gandit spre ajutorul iubitelor noastre animale de companie.

Prin personalul ei, ambulanta poate interveni in scopul stabilizarii pacientului si a transportului lui asistat catre un Cabinet veterinar, fiind dotata cu tot ce este necesar pentru situatii de urgenta.

Telefon ambulanta:
0745 205 354

error: Content is protected !!