(Foto) Alegeri. Cluj, primul județ în care s-a atins pragul pentru Referendum, 30,08% la ora 15.00! Viorel: „Cozi înăuntru și în afara secției de votare. Așa ceva eu n-am mai văzut de când votez liber!” Claudia: „Am stat jumătate de oră la cea mai făină coadă de până acum. Am votat la Floresti (Cluj), iar când am intrat în sala de sport…”

Updated on mai 26, 2019 Clujul a fost primul care a ajuns la ora 15:00 la o prezentă de vot de 30% la Referendum. Sunt cozi la secții de votare din Cluj, Florești, Baciu.

La ora 15:00, în România, au votat 27,68% pentru alegerile Europarlamentare și 22,83% pentru Referendum – o prezență mai ridicată față de ultimele alegeri parlamentare din 2016 (23,67%), anunță Hotnews.

Mihai Goţiu: „CLUJ, primul județ în care s-a atins pragul pentru Referendum, 30,08% la ora 15.00!”

Nu ne oprim, în Cluj și în toată România vă așteptăm la vot, pentru fiecare dintre noi, pentru o țară fără hoție, pentru Justiție și, nu în ultimul rând, pentru a îndrepta nedreptatea făcută zecilor de mii de cetățeni români, umiliți în diaspora, în fața secțiilor de votare”.

Ovidiu Porumb: „Se voteaza si la Cluj”
(Foto) Alegeri. Cluj, primul județ în care s-a atins pragul pentru Referendum, 30,08% la ora 15.00! Viorel: „Cozi înăuntru și în afara secției de votare. Așa ceva eu n-am mai văzut de când votez liber!” Claudia: „Am stat jumătate de oră la cea mai făină coadă de până acum. Am votat la Floresti (Cluj), iar când am intrat în sala de sport...” 1

Monica Tripon: „Coadă de 3 metri, afară, la secţia de votare nr. 141 (Liceul Janos Zsigmond) din Cluj-Napoca. Înăuntru, pe coridor, încă vreo 15 metri, poate chiar mai mult.
(Foto) Alegeri. Cluj, primul județ în care s-a atins pragul pentru Referendum, 30,08% la ora 15.00! Viorel: „Cozi înăuntru și în afara secției de votare. Așa ceva eu n-am mai văzut de când votez liber!” Claudia: „Am stat jumătate de oră la cea mai făină coadă de până acum. Am votat la Floresti (Cluj), iar când am intrat în sala de sport...” 2

E prima oară când se întâmplă aşa ceva. În 35 de minute abia am intrat în coridor şi am urcat scările interioare. Aici coada e ca un şarpe încolăcit, să încapă lumea în casa scărilor”

Claudia Mirela Bonchis: „Am stat jumate de oră la cea mai făină coadă de până acum. Am votat la Floresti (Cluj), iar când am intrat în sala de sport unde sunt amenajate 4 secții de votare mi s-a făcut pielea de găină și am avut lacrimi în ochi. Cu toată convingerea am pus 2 stampile pe Da, și încă o ștampilă pentru o Românie liberă, o Românie parte a UE.
(Foto) Alegeri. Cluj, primul județ în care s-a atins pragul pentru Referendum, 30,08% la ora 15.00! Viorel: „Cozi înăuntru și în afara secției de votare. Așa ceva eu n-am mai văzut de când votez liber!” Claudia: „Am stat jumătate de oră la cea mai făină coadă de până acum. Am votat la Floresti (Cluj), iar când am intrat în sala de sport...” 3

Sunt incredibili toți cei care fac parte din normalitate, ies la vot, stau la rand, și inteleg cât de important e sa-si exercite dreptul la vot. Viitorul arată bine! 🇪🇺🇷🇴🇪🇺

PS: toată admirația pentru Soros și pentru modul în care reușește să ne mobilizeze 😍”

Viorel Nistor: „Cozi înăuntru și înafara secției de votare, la Cluj!
Așa ceva eu n-am mai văzut de când votez liber!

(Foto) Alegeri. Cluj, primul județ în care s-a atins pragul pentru Referendum, 30,08% la ora 15.00! Viorel: „Cozi înăuntru și în afara secției de votare. Așa ceva eu n-am mai văzut de când votez liber!” Claudia: „Am stat jumătate de oră la cea mai făină coadă de până acum. Am votat la Floresti (Cluj), iar când am intrat în sala de sport...” 4

E drept, era ora 12 și ceva, oră potrivită de mers la vot, și ne aflăm în cartierul Gheorgheni!
Totuși, nu ne îmbătăm cu apă rece! Ritmul de vot trebuie menținut și mărit pentru a putea vorbi de o prezență masivă la vot!
Semnalul e bun, uimitor pentru mine!”

error: Content is protected !!