Clujul votează! Daniel Mîrlea: „Ce bucurie mare să vezi zeci de clujeni care stau la o coadă uriașă pentru a-și exercita dreptul la vot. Vă spun sincer, am ajuns în Cluj pe la 3 dimineața și după un drum lung istovitor, pot spune că gândul mi-a fost doar la vot, somnul a fost în plan secund și abia așteptam să se deschidă urnele. Vă invit la …”

Updated on mai 26, 2019 Prezență foarte bună la vot în Cluj. În mai multe secții de votare este coadă la vot. În jurul orei 11, 79.001 de clujeni au votat, ceea ce înseamnă aproape 13%.

Prezența la vot la alegerile europarlamentare la ora 11, la nivel național, după patru ore de vot, este de 10,58%, semnificativ mai mare decât cea înregistrată la aceeași oră la alegerile parlamentare din 2016 ( 8,6%). La finalul parlamentarelor din 2016, prezența a fost de 39,49%, anunță G4media.

Daniel Mîrlea: „Semne bune dimineața are. Ce bucurie mare să vezi zeci de clujeni care stau la o coadă uriașă pentru a-și exercita dreptul la vot. Acest este un prim semn că lucrurile se îndreptă către direcția cea bună, că oamenii s-au săturat de minciuni și că își doresc un viitor mai bun.

Clujul votează! Daniel Mîrlea: „Ce bucurie mare să vezi zeci de clujeni care stau la o coadă uriașă pentru a-și exercita dreptul la vot. Vă spun sincer, am ajuns în Cluj pe la 3 dimineața și după un drum lung istovitor, pot spune că gândul mi-a fost doar la vot, somnul a fost în plan secund și abia așteptam să se deschidă urnele. Vă invit la ...” 1

Vă spun sincer, am ajuns în Cluj pe la 3 dimineața și după un drum lung istovitor, pot spune că gândul mi-a fost doar la vot, somnul a fost în plan secund și abia așteptam să se deschidă urnele.

Vă invit la vot, împreună putem face diferența”.

error: Content is protected !!