(Last Updated On: May 21, 2019)

Reacții diverse după ce primarul Emil Boc a fost fotografiat în autobuz, în picioare, în înghesuială. Fără jandarmi din trei județe, cum se plimbă Dragnea prin țară.

Pe Facebook, Badea Traian a scris ironic: „La Cluj așa e normal? Ce proști. Pai bă! Te-a votat lumea sa mergi cu rtc-ul? La noi la București, șoferu primarului are șofer personal bai inapoiatilor. Mâine poimâine te pomenești ca vreți alegeri libere”.

Cluj. Traian, București, despre Emil Boc: „La Cluj așa e normal? Ce proști. Pai bă! Te-a votat lumea sa mergi cu rtc-ul? La noi la București, șoferu primarului are șofer personal bai inapoiatilor. Mâine poimâine te pomenești ca vreți alegeri libere” 1

Nicoleta Indries: „Emil Boc la job cu autobuzul electric, Pentru ca are…”

Runcan Marius: „… sa fie o excepție care sa confirme regula sau un mod de viata, respect și răspundere fata de o societate, un oraș cu adevărat european.!.?”

Florin Roman: „ALO !!!! Primaria Resita …….se vede ????? ca tot luati exemplu Clujului in toate”

Doina Dumitru: „Primarul Emil Boc, în drum spre muncă. Știți de ce această imagine este posibilă? Pentru că nu-l urăște lumea! Pentru că își face treabă”.

Petruta Zaharia: „Normal ca se poate! Totul este sa VREI!!! Sa VREI sa votezi oameni!”

Lucian Brad: „Normalitate si respect pentru banul public !”
Sebastian Franculescu: „Pleacă și tuta aia de la guvern cu trolebuzul??de dragnea numai întreb,ăla nici pe balcon nu mai iese fără jandarmi și interlopi…!”

Tudor Vasile: „În timp ce pentru Gabi Firea și ceilalți psd-isti, se blochează toată capitala, când trec limuzinele de lux, Emil Boc circulă cu autobuzul, chiar în picioare ca orice cetățean de rând, în orice stat civilizat, este ceva normal si firesc!”