Cluj. Traian, București, despre Emil Boc: „La Cluj așa e normal? Ce proști. Pai bă! Te-a votat lumea sa mergi cu rtc-ul? La noi la București, șoferu primarului are șofer personal bai inapoiatilor. Mâine poimâine te pomenești ca vreți alegeri libere”

Updated on mai 21, 2019 Reacții diverse după ce primarul Emil Boc a fost fotografiat în autobuz, în picioare, în înghesuială. Fără jandarmi din trei județe, cum se plimbă Dragnea prin țară.

Pe Facebook, Badea Traian a scris ironic: „La Cluj așa e normal? Ce proști. Pai bă! Te-a votat lumea sa mergi cu rtc-ul? La noi la București, șoferu primarului are șofer personal bai inapoiatilor. Mâine poimâine te pomenești ca vreți alegeri libere”.

Cluj. Traian, București, despre Emil Boc: „La Cluj așa e normal? Ce proști. Pai bă! Te-a votat lumea sa mergi cu rtc-ul? La noi la București, șoferu primarului are șofer personal bai inapoiatilor. Mâine poimâine te pomenești ca vreți alegeri libere” 1

Nicoleta Indries: „Emil Boc la job cu autobuzul electric, Pentru ca are…”

Runcan Marius: „… sa fie o excepție care sa confirme regula sau un mod de viata, respect și răspundere fata de o societate, un oraș cu adevărat european.!.?”

Florin Roman: „ALO !!!! Primaria Resita …….se vede ????? ca tot luati exemplu Clujului in toate”

Doina Dumitru: „Primarul Emil Boc, în drum spre muncă. Știți de ce această imagine este posibilă? Pentru că nu-l urăște lumea! Pentru că își face treabă”.

Petruta Zaharia: „Normal ca se poate! Totul este sa VREI!!! Sa VREI sa votezi oameni!”

Lucian Brad: „Normalitate si respect pentru banul public !”
Sebastian Franculescu: „Pleacă și tuta aia de la guvern cu trolebuzul??de dragnea numai întreb,ăla nici pe balcon nu mai iese fără jandarmi și interlopi…!”

Tudor Vasile: „În timp ce pentru Gabi Firea și ceilalți psd-isti, se blochează toată capitala, când trec limuzinele de lux, Emil Boc circulă cu autobuzul, chiar în picioare ca orice cetățean de rând, în orice stat civilizat, este ceva normal si firesc!”

error: Content is protected !!