Cluj. Ți-ai luat bilete la Untold? Armin van Buuren, la Andreea Esca: „Momentan lucrăm la show, în secret, pe lângă muzica pe care am lansat-o anul acesta. Pregătesc deja show-ul pentru UNTOLD, va fi ceva ce nu va fi la alte festivaluri. E un moment important pentru mine!”

Updated on mai 15, 2019 DJ-ul Armin van Buuren i-a acordat un interviu Andreei Esca unde a vorbit despre show ul unic pe care îl pregătește pentru cea de-a 5-a ediţie a Festivalului UNTOLD, care va avea loc în perioada 1 – 4 august la Cluj-Napoca.

Armin Van Buuren a creat un spectacol exclusiv pentru festival, cu invitaţi pe scenă şi efecte speciale.

„Daţi-mi voie să vă spun, n-ar trebui să vă spun asta, dar la anul se va întâmpla ceva special. Un rege adevărat se ţine întotdeauna de cuvânt. Pregătiţi-vă pentru o aniversare de neuitat. Untoldiști, asta e pentru voi!”, a spus Armin, pentru Stirile Pro TV.

Cluj. Ți-ai luat bilete la Untold? Armin van Buuren, la Andreea Esca: „Momentan lucrăm la show, în secret, pe lângă muzica pe care am lansat-o anul acesta. Pregătesc deja show-ul pentru UNTOLD, va fi ceva ce nu va fi la alte festivaluri. E un moment important pentru mine!” 1

„Sunt entuziasmat că m-au invitat din nou. În primul an am fost chemat pentru un set de două ore. De la an la an, am fost pe scenă tot mai mult, acum e aniversarea de 5 ani UNTOLD, deci vrem să creăm ceva foarte special pentru fani, ca să le mulţumim pentru susţinere. O să stau pe scenă pentru un set extra lung, dar de data asta aduc şi numere speciale, doar pentru acest show. Aşa că abia aştept!”

„Momentan lucrăm la show, în secret, pe lângă muzica pe care am lansat-o anul acesta. Pregătesc deja show-ul pentru UNTOLD, va fi ceva ce nu va fi la alte festivaluri. E un moment important pentru mine!”

„Nu ştiu, cred că am o conexiune specială cu românii şi cei din Europa de Est. Am mai spus. Oamenii vin din toată lumea. Nu ştiu ce e exact. Românilor le place muzica trance, ca şi mine sunt oameni sensibili. E poate cel mai aşteptat moment al anului pentru mine. Am fost bucuros să anunţ că revin şi că pregătesc ceva special.”

„Cu unii oameni ai o legătură mai rapidă decât cu alţii. Nu spun că nu se întâmplă şi în alte ţări. Am început să cânt în primul an la UNTOLD şi promoterul nu mi-a zis să mă opresc, aşa că am continuat. Nu a fost plănuit. S-a întâmplat pur şi simplu. Mi-au zis să mă opresc la 5 şi m-am oprit la 7. Anul trecut am stat aproape 8 ore.”

Anul trecut Armin Van Buuren a încheiat festivalul UNTOLD cu un show record care a durat mai bine de 8 ore. La final, artistul le-a promis o surpriză pentru ediţia aniversară de anul acesta. S-a îmbrăţişat cu fanii şi a postat imaginile pe pagina sa de Facebook.

error: Content is protected !!