Cluj. Respect! Elevii clasei a XII de la liceul Șincai și-au donat economiile pe 5 luni pentru Primul Spital. „Nu e mult. Nu am salvat lumea. Dar poate, i-am dat șanse la viață unui copil. Și acesta e un bun punct de plecare…”

Updated on mai 16, 2019 Elevii clasei a XII D de la Colegiul Național Gheorghe Șincai din Cluj-Napoca și-au donat economiile pe cinci luni pentru Primul Spital de Oncologie și Radioterapie din România.

Inițiativa a pornit de la profesoara de engleză, Dana Grigorovici. Aceasta le-a lansat provocarea în decembrie și i-a încurajat ca să privească totul ca pe o formă de a economisi bani și apoi de a dona, scrie bursadefericire.ro.

Cluj. Respect! Elevii clasei a XII de la liceul Șincai și-au donat economiile pe 5 luni pentru Primul Spital. „Nu e mult. Nu am salvat lumea. Dar poate, i-am dat șanse la viață unui copil. Și acesta e un bun punct de plecare...” 1

“Caritate. Un act lipsit de sine. Mai este loc pentru ea în lumea în care trăim? Mai întâi de toate, fiecare ar trebui să se concentreze pe ce poate face chiar acum, în propria țară, pentru ca lucrurile să funcționeze măcar puțin mai bine – Charity begins at home!

Aceasta este mentalitatea pe care noi am adoptat-o când doamna dirigintă ne-a propus să donăm către Bursa de Fericire pentru construirea primului spital de oncologie pediatrică din România. Ca o ultimă implicare socială înaintea absolvirii liceului, clasa noastră a hotărât că vrea să <>.

Nu e mult. Nu am salvat lumea. Dar poate, i-am dat șanse la viață unui copil. Și acesta e un bun punct de plecare.” Laura Cordoș, elevă clasa XII, Colegiul Național Gheorghe Șincai, Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!