Cluj. Regizorul Tudor Giurgiu: „Chem dimineață Bolt-ul sa ma ia de acasă, vine, dar mașina are alt numãr decit cel indicat in aplicație. Șoferul îmi explica imediat motivul: “pãi, ce-s prost? Taximetriștii amu’ îs pe noi, m-am gândit că ăștia precis o să ne facă flagrant cu polițaii, că îs pe mînã cu ei.” Nedumerit, întreb care-i faza…”

Updated on mai 17, 2019 Nebunie maximă cu interzicerea UNER și Bolt. Ministrul de Interne a dat ordin ca șoferii acestor companii să fie amendați, ministrul Transporturilor spune că nu trebuie amendați și le cere șoferilor amendați să conteste amenzile în tribunal! Taximetriștii îi vânează pe cei de la UBER iar cei de la UBER încearcă să se ascundă cum pot.

„Eu îi sfătuiesc pe şoferii care au luat amenzi astăzi (joi, n.r.) să se ducă să conteste în instanţă. Şi eu am fost amendat de Poliţie şi m-am dus şi am contestat când am considerat că mi s-a făcut o nedreptate”, a declarat Cuc la Palatul Victoria, răspunzând unei întrebări referitoare la amenzile aplicate în cursul zilei de joi şoferilor unor companii care efectuau transport public de persoane contra cost în regim de închiriere, informează Stirile Pro Tv.

Cluj. Regizorul Tudor Giurgiu: „Chem dimineață Bolt-ul sa ma ia de acasă, vine, dar mașina are alt numãr decit cel indicat in aplicație. Șoferul îmi explica imediat motivul: “pãi, ce-s prost? Taximetriștii amu’ îs pe noi, m-am gândit că ăștia precis o să ne facă flagrant cu polițaii, că îs pe mînã cu ei.” Nedumerit, întreb care-i faza...” 1

Tudor Giurgiu: Chem dimineață Bolt-ul sa ma ia de acasă, vine, dar mașina are alt numãr decit cel indicat in aplicație. Șoferul îmi explica imediat motivul: “pãi, ce-s prost? Taximetriștii amu’ îs pe noi, m-am gândit că ăștia precis o să ne facă flagrant cu polițaii, că îs pe mînã cu ei.”

Nedumerit, întreb care-i faza si omul mi-a explicat în clar că au fost cazuri cînd șoferii de taxi au făcut comandă si destinatia finalã era taman în fata unui politist sau direct la sectie. “Io am vreo trei numere disponibile si noaptea trecutã la 12 mi-am schimbat numãrul în aplicatie.

De ce sã mã futã ei pe mine?”. Am mai fãcut un pic de politicã, mi-a zis cã o sã meargã clar la vot. Tot azi am primit un e-newsletter de la Bolt care zicea cã totul e ok, activitatea continuã, cã “le vom oferi șoferilor parteneri sprijin financiar și juridic.” În Ardeal, nu-i stress, lumea se descurcã…

error: Content is protected !!