Cluj. Nicolas Cage vine la TIFF 2019! Va primi Trofeul Transilvania

Updated on mai 13, 2019 Organizatorii TIFF au anunțat luni dimineață că actorul Nicolas Cage vine la Cluj. Acesta va primi Trofeul Transilvania pentru Contribuția Adusă Cinematografiei Mondiale în cadrul unui eveniment special ce va avea loc pe 1 iunie, în Piața Unirii Open Air la Cluj.

Nicolas Cage va primi Trofeul Transilvania pentru Contribuția Adusă Cinematografiei Mondiale într-un eveniment special ce va avea loc, în 1 iunie, în Piața Unirii Open Air, alături de miile de spectatori de aici, anunță organizatorii TIFF.

Cluj. Nicolas Cage vine la TIFF 2019! Va primi Trofeul Transilvania 1

Publicul va putea urmări apoi thriller-ul hi-tech Față în față (Face/Off, r. John Woo), în care Nicolas Cage interpretează, alături de John Travolta, alternativ, rolul unui ucigaș psihopat și al polițitului care se află pe urmele lui. Duminică, pe 2 iunie, în decorul spectaculos al Castelului Banffy de la Bonțida, cinefilii vor urmări, de la ora 21:30, horror-ul sângeros Mandy (2018, r. Panos Cosmatos). Cage este ,,magnific și fabulos de feroce’’ (The Guardian) în rolul unui bărbat care vrea să răzbune moartea iubitei lui.

Tot în 2 iunie, este programat un masterclass, întâlnire unică între superstar și publicul festivalului, moderată de directorul artistic al TIFF, Mihai Chirilov.

error: Content is protected !!