Cluj. Mircea: „Așteptând la un semafor mi-a atras atenția o persoana publica ce se deplasa pe trotuar, fără agenți de paza, fără însoțitori.  Era primarul municipiului Cluj-Napoca dl. Emil Boc. Tot respectul”

Updated on mai 17, 2019 În timp ce Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă au nevoie de mulți jandarmi și bodyguarzi pentru a se feri de români, oprimarul Clujului își vede de treabă discret, fără jandarmi după el.

Pe grupul de Facebook Stiri din Beclean, Mircea Gheorghe a scris: „Astăzi având niște probleme de rezolvat la Cluj, am rămas plăcut impresionat de un fapt: așteptând la un semafor mi-a atras atenția o persoana publica care se deplasa pe trotuar, fără agenți de paza, fără însoțitori.

Era primarul municipiului Cluj-Napoca dl. Emil Boc. Tot respectul”.

Cluj. Mircea: „Așteptând la un semafor mi-a atras atenția o persoana publica ce se deplasa pe trotuar, fără agenți de paza, fără însoțitori.  Era primarul municipiului Cluj-Napoca dl. Emil Boc. Tot respectul” 1
(foto arhiva)

La Iași Dragnea a avut nevoie de aproape toată Jandarmeria din Moldova ca să-i ofere protecție. Dacă merge la Tribunal are nevoie de bodyguarzi.

Ramona Ursu: „Eu sunt ieșeancă, dar așa ceva nu am văzut niciodată în Iași. Niciodată. (Foto: Ziarul de Iași via Cosmin Vaman)”

Cluj. Mircea: „Așteptând la un semafor mi-a atras atenția o persoana publica ce se deplasa pe trotuar, fără agenți de paza, fără însoțitori.  Era primarul municipiului Cluj-Napoca dl. Emil Boc. Tot respectul” 2 Cluj. Mircea: „Așteptând la un semafor mi-a atras atenția o persoana publica ce se deplasa pe trotuar, fără agenți de paza, fără însoțitori.  Era primarul municipiului Cluj-Napoca dl. Emil Boc. Tot respectul” 3 Cluj. Mircea: „Așteptând la un semafor mi-a atras atenția o persoana publica ce se deplasa pe trotuar, fără agenți de paza, fără însoțitori.  Era primarul municipiului Cluj-Napoca dl. Emil Boc. Tot respectul” 4
Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!