Cluj. Mihai Gotiu: „Vino și fă miting la Cluj, dacă te ține, Liviule! Și, tu, Căline! ;) Oare câți cetățeni credeți că ar fi venit, de bună-voie, la mitinguri PSD, prin Ardeal și Banat? Și nu mă refer doar la …”

Updated on mai 16, 2019 Liviu Dragnea s-a lăudat că face un miting uriaș de 150,000 de persoane la București,. Două zile. Apoi s-a răzgândit. Senatorul USR îl invită pe Dragnea la Cluj să facă miting. Să-l aducă și pe Tăriceanu. Tare fricoși cei doi, chiar așa de frică le este de clujeni?

Liviu Dragnea, citat de Digi 24: „Orice miting este important. Eu am luat decizia ieri, după ce am discutat cu toţi colegii care se pregătiseră să vină în Bucureşti şi am spus că cel mai important pentru noi este ca în ultima săptămână, în fiecare zi, în fiecare seară, să stăm în dispozitivele de campanie, să discutăm cu oamenii”.

 

Mihai Gotiu: „DRAGNEA NU E PROST. DOAR LAȘ. De ce și-a anulat PSD ”uriașul” miting din București. Vino și fă miting la Cluj, dacă te ține, Liviule! Și, tu, Căline! 😉

Cluj. Mihai Gotiu: „Vino și fă miting la Cluj, dacă te ține, Liviule! Și, tu, Căline! ;) Oare câți cetățeni credeți că ar fi venit, de bună-voie, la mitinguri PSD, prin Ardeal și Banat? Și nu mă refer doar la ...” 1

Liviu Dragnea și PSD s-au hazardat să anunțe că fac un mega-miting la București, pe finalul campaniei, cu sute de mii de ”cămăși albe” în stradă. Apoi s-au răzgândit și au renunțat. Mie, sincer, îmi pare rău, că n-au dus până la capăt prostia asta. Pentru că aș fi vrut să văd puși pe drumuri o sută de mii de oameni, pe bază de convocator de partid, cum se poartă la PSD, cu doar câteva zile înainte de alegeri.

Efectul ar fi fost dublu – pe de o parte, enervarea celor mânați de colo, acolo, prin țară, ca să iasă bine Dragnea în cadrele televiziunilor; pe de altă parte, mobilizarea celor care s-au săturat de mitinguri gen ”Cântarea României” și care ies la proteste ori participă la mitinguri electorale fără nicio constrângere.

Da, Liviu Dragnea nu e chiar atât de prost încât să nu înțeleagă care ar fi fost riscurile unei asemenea operațiuni festiviste. Dar laș, și mincinos (și #condamnatpenaldefinitiv) rămâne. Dacă ar fi chiar așa de puternic pe cât încearcă să pară, și-ar fi dus ideea până la capăt. Și ar mai fi venit și pe la Cluj, Timișoara, Arad, Târgu Mureș, Sibiu și în alte orașe din Transilvania în campania asta.

Oare câți cetățeni credeți că ar fi venit, de bună-voie, la mitinguri PSD, prin Ardeal și Banat? Și nu mă refer doar la ”fanii” PSD, ci la ceilalți, ăia pe care i-a acuzat că ar fi ”violenți”, ”fasciști”, ”derbedei”?

PS: Apropo, pe Călin Popescu Tăriceanu l-ați văzut prin zonă?

error: Content is protected !!