Cluj. La Taxi cât făcea? O tânără ar fi plătit aproape 200 de lei pe o cursă efectuată cu Bolt. Prețul inițial pentru călătorie (datorită solicitării mărite) era 54 de lei. Ulterior…”

Updated on mai 21, 2019 O tânără care a folosit aplicația Bolt a plătit 200 de lei pentru o cursă din Bună Ziua spre Aeroportul Internațional din Cluj Napoca.

Traseul de aproximativ 11 kilometri, pe care l-a efectuat în 26 de minute în data de 6 mai, a costat-o pe clientă 200 de lei, informează digi24.ro, care citează ClujJust.ro.

„Acum recent am nimerit într-o situație în care serviciul de taxi Bolt a scos de pe contul meu 196 de lei pentru o călătorie din Bună Ziua până la aeroport. Prețul inițial pentru călătorie (datorită solicitării mărite) era 54 de lei. Ulterior, peste câteva zile, am observat ca din cont au fost extrași 196 de lei.

Cluj. La Taxi cât făcea? O tânără ar fi plătit aproape 200 de lei pe o cursă efectuată cu Bolt. Prețul inițial pentru călătorie (datorită solicitării mărite) era 54 de lei. Ulterior...” 1
(foto arhiva)

Consultanții motivează prin trafic, schimbarea traseului etc. Ceea ce în principiu a și fost, dar nu am fost preveniți de faptul că se va modifica tariful și mai ales că va ajunge la o sumă enormă. Și poate din punct de vedere al regulamentului lor ei și pot justifica, dar rămâne un preț nesimțit stors prin manevre de escrocherie”, a relatatat tânăra.

Pe de altă parte, compania Bolt, într-un răspuns la solicitarea clientei, că „prețul cursei a fost mai mare deoarece s-a folosit un alt traseu decât cel pentru care s-a calculat estimarea, iar tariful a fost calculat în funcție de timpul efectiv și de distanța parcursă, la tarifele din momentul plasării comenzii”.

„Cursele cu o valoare mai mare nu sunt aprobate imediat, contactăm pasagerii pentru a ne asigura că totul a fost în regulă. În data de 06.05.2019 v-am contactat și ne-ați confirmat traseul și prețul cursei”, susține compania.

error: Content is protected !!