Cluj. Italian prins după ce a încercat să jefuiască o bancă din oraș

Updated on mai 25, 2019 Un italian de 54 de ani, care avea o afacere cu haine în ţara noastră şi un trecut infracţional în peninsulă, a fost prins la un an de la o tentativă de jaf filmată într-o bancă din Cluj-Napoca.

Italianul era căutat la nivel internațional încă din anul 2011. Anul trecut el a intrat într-o bancă din Cluj Napoca cu un pistol de jucărie și a ameninţat angajata de la ghişeu. Dar femeia nu şi-a pierdut cumpătul.

Cluj. Italian prins după ce a încercat să jefuiască o bancă din oraș 1

A refuzat să-i dea banii şi a apăsat butonul de panică. În imagnile surpinse de camerele de supraveghere, se vede şi o clientă care, în timpul tentativei de jaf, a rămas pasivă, căutând ceva în geantă.

Aproape un an a durat ancheta. Poliţiştii au descoperit că hoţul era, de fapt, un profesionist specializat în spargeri de bănci.

L-au ridicat din propria locuinţă din comuna Floreşti, în baza unui mandat european de arestare, informează observator.tv.

Roberto Sandrelli are 54 de ani şi este cetăţean italian. În Peninsulă, a fost autorul a cel puţin două spargeri similare.

error: Content is protected !!