Cluj. În caz de Pericol. Dan Chiuzbăian: „Am finalizat luna aceasta sistemul SAFE (Semnale Alerta Fenomene Extreme), care permite autoritatilor locale cu responsabilitati in siguranta cetatenilor sa anunte AUDIO, pe strazile orasului, orice eveniment iminent ce ar putea sa puna in pericol integritatea sau viata oamenilor din Cluj-Napoca. Alerte de vant, furtuni, canicula, fenomene meteo extreme, strazi inchise sau …”

Updated on mai 18, 2019 Dan Chiuzbăian a anunțat pe Facebook finalizarea SAFE (Semnale Alerta Fenomene Extreme), un sistem care permite autoritatilor locale cu responsabilitati in siguranta cetatenilor sa anunte AUDIO, pe strazile orasului, orice eveniment iminent ce ar putea sa puna in pericol integritatea sau viata oamenilor din Cluj-Napoca.

Acesta a trimis invitatii de colaborare catre Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul de Politie Judeteana Cluj, Administratia Nationala de Meteorologie si Primaria Cluj-Napoca.

Cluj. În caz de Pericol. Dan Chiuzbăian: „Am finalizat luna aceasta sistemul SAFE (Semnale Alerta Fenomene Extreme), care permite autoritatilor locale cu responsabilitati in siguranta cetatenilor sa anunte AUDIO, pe strazile orasului, orice eveniment iminent ce ar putea sa puna in pericol integritatea sau viata oamenilor din Cluj-Napoca. Alerte de vant, furtuni, canicula, fenomene meteo extreme, strazi inchise sau ...” 1

„Am finalizat luna aceasta sistemul SAFE (Semnale Alerta Fenomene Extreme), care permite autoritatilor locale cu responsabilitati in siguranta cetatenilor sa anunte AUDIO, pe strazile orasului, orice eveniment iminent ce ar putea sa puna in pericol integritatea sau viata oamenilor din Cluj-Napoca.

Alerte de vant, furtuni, canicula, fenomene meteo extreme, strazi inchise sau circulatie deviata pentru diferite evenimente din centrul orasului, orice alte lucruri importante pentru pietoni si calatorii din statiile de autobuz din Cluj-Napoca, pot fi acum difuzate prin Infotrafic – Radioul de pe strada ta! cu instructiuni explicite de urmat pentru evitarea situatiilor critice si protejarea cetatenilor. Sistemul poate fi utilizat gratuit de catre autoritatile locale, firma mea neavand nici o pretentie financiara legata de accesarea sau intretinerea lui.

Am trimis invitatii de colaborare catre Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul de Politie Judeteana Cluj, Administratia Nationala de Meteorologie si Primaria Cluj-Napoca.

Sper ca acest proiect sa fie utilizat de autoritati, astfel incat sa putem preveni si proteja locuitorii orasului de pagubele pe care o furtuna asemanatoare celei de la Timisoara din toamna anului 2017 le-ar putea face in Cluj-Napoca”, a scris Dan Chiuzbăian pe Facebook.

error: Content is protected !!