Cluj. Florin: „România normala…Primarul orașului Cluj, circulă cu autobuzul, se plimbă liniștit prin oraș, aleargă la maraton, îl întâlnești la concerte și festivaluri…Emil Boc circulă cu autobuzul, chiar în picioare ca orice cetățean de rând, în orice stat civilizat, este ceva normal si firesc. Imagine contrastantă cu ce …”

Updated on mai 22, 2019 Curg aprecierile pe Facebook la adresa primarului Emil Boc care se comportă prea normal în comparație cu alți primari din România, obsedați de mașini scumpe și bodyguarzi.

Pe Facebook, Florin Marinescu: „România normala…Primarul orașului Cluj, circulă cu autobuzul, se plimbă liniștit prin oraș, aleargă la maraton, îl întâlnești la concerte și festivaluri.

În timp ce pentru Gabi Firea și ceilalți psd-isti, se blochează toată capitala, când trec limuzinele de lux, Emil Boc circulă cu autobuzul, chiar în picioare ca orice cetățean de rând, în orice stat civilizat, este ceva normal si firesc.

Imagine contrastantă cu ce ne prezintă Liviu Dragnea care are nevoie de bodyguarzi și jandarmi din 3 județe ca să iasă pe stradă”.
Cluj. Florin: „România normala...Primarul orașului Cluj, circulă cu autobuzul, se plimbă liniștit prin oraș, aleargă la maraton, îl întâlnești la concerte și festivaluri...Emil Boc circulă cu autobuzul, chiar în picioare ca orice cetățean de rând, în orice stat civilizat, este ceva normal si firesc. Imagine contrastantă cu ce ...” 1

Alin Semenescu, Timișoara: „Iată ca nu-ți trebuie mașină cu șofer personal pentru a realiza lucruri bune ca si primar. Se poate si într-un ritm de viata normal… Dar când vrei sa mai predai si in universitate, când iți place mai mult fotbalul decât administrația, când petreci ore pe Facebook făcând sondaje si postări interminabile, când vrei ca fiecare hârtiuță sa treacă prin mana ta, atunci sigur ca in 3 mandate nu poți realiza decât 2 pasaje si 3 poduri”.

Doina Dumitru: „Primarul Emil Boc, în drum spre muncă. Știți de ce această imagine este posibilă? Pentru că nu-l urăște lumea! Pentru că își face treabă”.

Ioana Orzan: „No ni ma la el …deci se poate !!! Fara alai Fara 10 pupuncuristi dupa el!!! Toata stima!!!”

Mihai Cosmin Rosianu: „Sa il oprească cineva pe Emil Boc!
Modernizeaza Clujul!Transforma orașul în polul civilizatiei si normalității!
Felicitări, primare!”

error: Content is protected !!