Cluj. Flavia Giurgiu: „Bine ați venit la TIFF.18″. Ileana Surducan: „Opinci vine anul acesta la TIFF! E un scurt metraj de neratat, marca Studioset ”

Updated on mai 31, 2019 Astăzi la Cluj începe  TIFF.18. Regizorul si producătorul Nicolas Cage vine astăzi in România.

El va primi Trofeul Transilvania pentru Contributia Adusa Cinematografiei Mondiale la cea de-a 18-a editie a Festivalului International de Film Transilvania, anunță ziare.com.

Flavia Giurgiu: „Pe această cale vreau să vă urez “Bine ați venit la TIFF.18” și să vă informez că nici în acest an nu am posibilitatea de a vă ajuta cu invitații. Stiu că încercarea moarte nu are, apreciez că vă gândiți la mine, dar chiar nu am cum să vă ajut. Zile însorite vă doresc și #hailaTIFF”
Cluj. Flavia Giurgiu: „Bine ați venit la TIFF.18". Ileana Surducan: „Opinci vine anul acesta la TIFF! E un scurt metraj de neratat, marca Studioset ” 1

Ileana Surducan: „Opinci vine anul acesta la TIFF! E un scurt metraj de neratat, marca Studioset 😀 Maria a lucrat ca visual artist pentru proiect, iar eu am ajutat un pic cu character design pentru partea de stop-motion – așa că abia aștept să văd filmul în cinematograf!”
Cluj. Flavia Giurgiu: „Bine ați venit la TIFF.18". Ileana Surducan: „Opinci vine anul acesta la TIFF! E un scurt metraj de neratat, marca Studioset ” 2

Octavian Pacioglu: „Once upon a time in the East, un film bun, foarte bun. In regia lui Sergiu Corleone, un actor disperat dupa ‘libertatea’ de exprimare, intr-un eastern deosebit. Actiunea are loc intr-o inchisoare, unde un mare grangur cauta sa supravietuiasca vicisitudinilor traiului dupa gratii.

Cluj. Flavia Giurgiu: „Bine ați venit la TIFF.18". Ileana Surducan: „Opinci vine anul acesta la TIFF! E un scurt metraj de neratat, marca Studioset ” 3

Sountrack-ul este unul natural, oferit de bataile ritmice ale linguritelor in gamela in timpul pauzelor de masa in scandarile detinutilor “Dragnea, bine ai venit”. In afisul din fundal se observa singurul lucru care a mai ramas din el: un gatlegau de neam prost, chimirul de Teleorman unde-si vara banii de spaga si sforicelele cu care-si lega opincile cand dadea cu bata-n balta la Belina. Vizionare placuta :)”

Camelia Briscan: „Nu știu alții cum sunt, dar eu când mă gândesc la toate filmele mishteaux pe care am ales să le văd anul ăsta la #TIFF, parcă-mi saltă inima de bucurie.
Cluj. Flavia Giurgiu: „Bine ați venit la TIFF.18". Ileana Surducan: „Opinci vine anul acesta la TIFF! E un scurt metraj de neratat, marca Studioset ” 4

The fesTIFFal must go on! #aperitiff #tiff18 #itson”

error: Content is protected !!