Cluj. FELICITĂRI! Victor Șera, elev  LA „Tiberiu Popoviciu”, mențiune onorifică la olimpiada de limba și literatura latină din Arpino, Italia

(Last Updated On: May 16, 2019)

Ministerul Educației Naționale îl felicită pe elevul clujean Victor Șera care a primit o mențiune onorifică la olimpiada de limba și literatura latină din Arpino, Italia.

Ministerul Educației Naționale-România: 🏆 Deținător al premiului🥇la Certamen Horatianum (aprilie 2019), Victor Șera, elev în clasa a XII-a la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca, a primit o mențiune onorifică în cadrul altei prestigioase olimpiade de limba și literatura latină, Certamen Ciceronianum Arpinas (9-13 mai, Arpino, Italia 🇮🇹).

Cluj. FELICITĂRI! Victor Șera, elev  LA „Tiberiu Popoviciu”, mențiune onorifică la olimpiada de limba și literatura latină din Arpino, Italia 1

🆙 Cele două distincții confirmă calitatea pregătirii efectuate sub îndrumarea prof. dr. Alexandru Dudău de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca.

✅ Performanța reușită de Victor Șera la Arpino a plasat România 🇹🇩 în rândul statelor (6) care au avut elevi pe podium la această ediție. Olimpiada a reunit 150 de concurenți din 13 țări europene.

📍 Echipa României a avut următoarea componență: Cristina-Silvia Dorodici (Bacău), Sonia-Andreea Stemate (Buzău), Oana Andrada Strugaru (Iași) și Victor Șera (Cluj-Napoca).
Lotul a fost însoțit de prof. Ana Belcescu (Colegiul Național din Iași) și coordonat de conf. dr. Theodor Georgescu de la Universitatea din București”.