Cluj. FELICITĂRI! Victor Șera, elev  LA „Tiberiu Popoviciu”, mențiune onorifică la olimpiada de limba și literatura latină din Arpino, Italia

Updated on mai 16, 2019 Ministerul Educației Naționale îl felicită pe elevul clujean Victor Șera care a primit o mențiune onorifică la olimpiada de limba și literatura latină din Arpino, Italia.

Ministerul Educației Naționale-România: 🏆 Deținător al premiului🥇la Certamen Horatianum (aprilie 2019), Victor Șera, elev în clasa a XII-a la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca, a primit o mențiune onorifică în cadrul altei prestigioase olimpiade de limba și literatura latină, Certamen Ciceronianum Arpinas (9-13 mai, Arpino, Italia 🇮🇹).

Cluj. FELICITĂRI! Victor Șera, elev  LA „Tiberiu Popoviciu”, mențiune onorifică la olimpiada de limba și literatura latină din Arpino, Italia 1

🆙 Cele două distincții confirmă calitatea pregătirii efectuate sub îndrumarea prof. dr. Alexandru Dudău de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca.

✅ Performanța reușită de Victor Șera la Arpino a plasat România 🇹🇩 în rândul statelor (6) care au avut elevi pe podium la această ediție. Olimpiada a reunit 150 de concurenți din 13 țări europene.

📍 Echipa României a avut următoarea componență: Cristina-Silvia Dorodici (Bacău), Sonia-Andreea Stemate (Buzău), Oana Andrada Strugaru (Iași) și Victor Șera (Cluj-Napoca).
Lotul a fost însoțit de prof. Ana Belcescu (Colegiul Național din Iași) și coordonat de conf. dr. Theodor Georgescu de la Universitatea din București”.

error: Content is protected !!