(Last Updated On: May 24, 2019)

Primarul Emil Boc a transmis vineri seara un mesaj prin care explică de ce ar trebui votat PNL.

Peste 18 milioane de alegători români sunt aşteptaţi, duminică, la urne pentru a-i desemna pe cei 33 de reprezentanţi ai României în Parlamentul European, în cadrul alegerilor europarlamentare 2019, dar şi pentru a vota la referendumul naţional consultativ convocat de preşedintele Klaus Iohannis pe teme legate de justiţie, anunță Digi 24.

Emil Boc: „De ce sa votam PNL la alegerile pentru Parlamentul European si sa spunem DA la Referendum !

Alegerile europarlamentare din 26 mai, dincolo de dimensiunea lor nationala, sunt despre viitorul Uniunii Europene si, implicit, despre viitorul Romaniei.

Cluj. Emil Boc: „De ce sa votam PNL la alegerile pentru Parlamentul European si sa spunem DA la Referendum ! Astazi, extremistii si populistii urmaresc distrugerea Uniunii Europene. Si o vor putea face daca ...” 1

Suntem tentati sa credem ca Uniunea Europeană și pacea reprezintă lucruri eterne.
Nu este așa.
Pace nu face parte din ADN-ul Europei ci, dimpotriva, razboiul, tensiunile si conflictele definesc istoria continentului nostru. Doar in ultimii 70 de ani, datorita proiectului european, avem pace , democratie, libertate si drumul deschis spre prosperitate .

Astazi, extremistii si populistii urmaresc distrugerea Uniunii Europene. Si o vor putea face daca vor avea suficiente voturi la alegerile europarlamentare. Dupa distrugerea Uniunii Europene urmatorul pas este reinvierea Demonilor trecutului si , in final, razboiul. Nu cred ca asta ne dorim pentru viitorul nostru si al copiilor nostri.

Ce putem face?

Astazi, principala forta politica la nivelul Uniunii Europene este Partidul Popular European, partid din care face parte si Partidul National Liberal. De numele Partidului Popular European se leaga actuala constructie europeana si este partidul care asigura conducerea Comisiei Europene, a Consiliului European si a Parlamentului European. Candidatul Partidului Popular European la functia de Presedinte al Comisiei Europene este Manfred Weber (Germania).

Va invit sa lecturati programul politic al lui Manfred Weber din care amintesc cateva propuneri si obiective politice:

– nimeni sa nu mai fie nevoit sa migreze in Uniunea Europeana doar pentru motive economice, adica sa fie asigurate locuri de munca bine platite la fiecare acasa, in tara lui; 5 milioane de noi locuri de munca pentru tineri:

– Consolidarea Uniunii Europene si pastrarea Europei Unite printr-o accelerare a proceselor de integrare europeana

– Planul – cadru european impotriva cancerului: este pentru prima data cand un om politic ridica la rang de politica europeana majora gasirea medicamentelor pentru tratarea cancerului prin finantarea cercetarilor medicale in domeniu;

– Fondul pentru tranzitia digitala destinat lucratorilor din fabrici;

– Imprumuturi pentru constructia de locuinte destinat familiilor tinere;

– Casele inteligente pentru persoanele in varsta;

Asa cum am spus, Partidul National Liberal face parte din Partidul Popular European si il sustine pe Manfred Weber la Presedintia Comisiei Europene.

Un vot pentru P.N.L. inseamna si un vot pentru PPE, un vot pentru asigurarea viitorului Romaniei intr-o Europa unita si nu dezbinata!

In 26 mai, 273 de milioane de cetateni europeni cu drept de vot vor decide viitorul Europei!

Va invit sa mergeti la vot si sa exprimati un vot util pentru cei care pot mentine Europa Unita si asigura un viitor prosper al Romaniei in Uniunea Europeana: Partidul National Liberal si Partidul Popular European.

De asemenea, va invit sa spuneti “ DA” la Referendumul intitiat de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru a putea mentine si consolida statul de drept, independenta justitiei si credibiliatea Romaniei in Uniunea Europeana!”