Cluj. Cosmin Chera: „Să luăm doi primari ai unor orașe importante ale României: Emil Boc și Radu Mazăre. Cum își va aduce lumea aminte de ei, peste ani și ani? Păi e simplu: Boc e ăla care bătea toba la meciurile de tenis ale româncelor, iar Mazăre e ăla care cobora din avion cu cătușe la mâini, ascuzându-și fața. Totuși, amândoi au ceva în comun: făceau ….”

Updated on mai 21, 2019 Fostul primar al Constanței a fost adus forțat de polițiști în România pentru a fi băgat la închisoare pentru 9 ani. În acest timp Emil Boc face ce știe mai bine: muncește pentru Cluj.

Radu Mazăre şi-a petrecut prima noapte la închisoare, în România. Prima din sentinţa de 9 ani pe care o are de executat. „(Cum s-a comportat?)A fost bine. Se uita într-un punct fix”, povestește o pasageră a avionului în care era Radu Mazăre, păotrivit Digi 24.

Cluj. Cosmin Chera: „Să luăm doi primari ai unor orașe importante ale României: Emil Boc și Radu Mazăre. Cum își va aduce lumea aminte de ei, peste ani și ani? Păi e simplu: Boc e ăla care bătea toba la meciurile de tenis ale româncelor, iar Mazăre e ăla care cobora din avion cu cătușe la mâini, ascuzându-și fața. Totuși, amândoi au ceva în comun: făceau ....” 1

Cosmin Chera: „Să luăm doi primari ai unor orașe importante ale României: Emil Boc și Radu Mazăre. Cum își va aduce lumea aminte de ei, peste ani și ani?

Păi e simplu: Boc e ăla care bătea toba la meciurile de tenis ale româncelor, iar Mazăre e ăla care cobora din avion cu cătușe la mâini, ascuzându-și fața.

Totuși, amândoi au ceva în comun: făceau lucrurile acestea sub privirile pline de bucurie ale celor din jur și în aplauzele lor”.

error: Content is protected !!