(Last Updated On: May 20, 2019)

Continuă reacțiile după ce pe Facebook a apărut o fotografie cu primarul Emil Boc în autobuz, fără jandarmi după el. Imagine contrastantă cu ce ne prezintă Liviu Dragnea care are nevoie de bodyguarzi și jandarmi din 3 județe ca să iasă pe stradă.

Ciprian Ciucu, consilier municipal București: „Primarul Emil Boc, în drum se spre muncă. Fără alai.
Îmi doream ca astfel de imagini să apară și cu politicienii români aflați în funcție. Știți de ce această imagine este posibilă? Pentru că nu-l urăște lumea!
Pentru că face treabă”

Cluj. Ciprian Ciucu, București: „Primarul Emil Boc, în drum se spre muncă. Fără alai. Îmi doream ca astfel de imagini să apară și cu politicienii români aflați în funcție. Știți de ce această imagine este posibilă? Pentru că nu-l urăște lumea! Pentru că face treabă” 1

Dan Rusan: „Personajul din prima poză, președintele Camerei Deputaților, iese în public doar înconjurat de oameni “dubioși”, oameni de pază, interlopi…
Personajul din a doua poză, primarul orașului Cluj, circulă cu autobuzul, se plimbă liniștit prin oraș, aleargă la maraton, îl întâlnești la concerte și festivaluri.
Care e România normală, așa cum ne-o dorim ? Din prima sau din a doua poză?

Cluj. Ciprian Ciucu, București: „Primarul Emil Boc, în drum se spre muncă. Fără alai. Îmi doream ca astfel de imagini să apară și cu politicienii români aflați în funcție. Știți de ce această imagine este posibilă? Pentru că nu-l urăște lumea! Pentru că face treabă” 2

P.S. Nu sunt membru al nici unui partid politic, nu fac parte din nici o organizație și nu sunt fan Emil Boc”

Dumitru Nascutiu: „În timp ce pentru Gabi Firea și ceilalți psd-isti, se blochează toată capitala, când trec limuzinele de lux, Emil Boc circulă cu autobuzul, chiar în picioare ca orice cetățean de rând, în orice stat civilizat, este ceva normal si firesc, decât în București când trece un c….. s, se blochează jumătate capitala! RESPECT primare!”

Florica Ion: „Nu umblă cu jandarmeria și mascații după el ,ca DRAGNEA cu tot partidul lui????”

Szocs Viorica: „Un Om printre oameni! Mândră că sunt din Cluj!”

Ioan Moise: „In Cluj nenea ala cu ochelari e primarul . Foarte criticat pe vremea când era premier, probabil motivat de aspectul ăsta, s-a întors acasă să dea României exemplu de mobilitate și bun simț. În alte știri, in capitala țării, poliția locală face culoar prin trafic pentru ca primarul să facă 20 de minute Voluntari – Cișmigiu.