Cluj. Bătaie cu pumni şi picioare la accident, după ce soţia şi-a prins soţul cu amanta în maşină „ A dus amanta la concert?”

Updated on mai 15, 2019 Bătaie marți seara în intersecție, pe strada Fabricii, după un accident rutier. O femeie și-a prins soțul cu amanta în mașină iar de aici a pornit nebunia.

Cum nu a putut să-i ceară socoteală presupusei amante, pentru că tânăra, rănită în accident, era în ambulanţă, soţia s-a războit cu mama acesteia, pe care a sărit cu pumnii şi picioarele, anunță Observator Tv.

Cluj. Bătaie cu pumni şi picioare la accident, după ce soţia şi-a prins soţul cu amanta în maşină „ A dus amanta la concert?” 1

“Ce căuta vagaboanda în maşină? Dar ce căuta el cu ea? A dus amanta la concert? Ce concert?”, se aude femeia strigând nervoasă pe stradă.

Într-un final, poliţiştii au reuşit să calmeze spiritele şi să facă cercetarea la faţa locului.

Au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar soţia a fost amendată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ISU Cluj a anunţat că accidentul nu s-a soldat cu raniti grav.

“Două persoane sunt consultate de echipajul SAJ în aceste momente. Pompierii au asigurat siguranta locului cu o autospecială cu modul de descarcerare, fără a fi nevoie să extragă persoanele din autoturisme”, a precizat purtatorul de cuvant ISU Cluj, la puține minute dupa producerea accidentului.

error: Content is protected !!