Cluj. Află unde votezi duminică, 26 mai. Cetățenii cu drept de vot din municipiul Cluj-Napoca pot afla numărul și adresa secției de votare la care sunt arondați

Updated on mai 26, 2019 Primăria municipiului Cluj-Napoca aduce la cunoștința cetățenilor cu drept de vot din municipiu faptul că pentru scrutinul electoral din 26 mai 2019 în arondarea străzilor din municipiu la secțiile de votare s-au făcut o serie de modificări.

Cetățenii cu drept de vot din municipiul Cluj-Napoca pot afla numărul și adresa secției de votare la care sunt arondați de pe site-ul Primăriei, www. primariaclujnapoca.ro, sau accesând următoarele link-uri: Alegeri europarlamentare 2019. sau registrulelectoral.ro.

Cluj. Află unde votezi duminică, 26 mai. Cetățenii cu drept de vot din municipiul Cluj-Napoca pot afla numărul și adresa secției de votare la care sunt arondați 1

În România, alegerile europene au loc la data de 26 mai 2019. Cetățenii care au vârsta de 18 ani, împliniți până în ziua de referință inclusiv, au dreptul de a vota. Votul din străinătate este posibil dacă se îndeplinesc anumite condiții.

Alegătorii sunt arondați unei secții de votare, în funcție de domiciliu sau reședință. Listele de alegători sunt întocmite în avans, potrivit alegerile-europene.eu.

Totuși, votul la altă secție de votare este posibil. Alegătorii (români sau din alt stat membru) pot vota la orice altă secție de votare decât aceea unde sunt arondați, dacă în ziua votului se află în altă localitate decât cea de reședință. Președintele secției de votare trebuie sa-i înregistreze pe listele suplimentare de alegători.

În România, cetățenii care au vârsta de 18 ani, împliniți până în ziua de referință inclusiv, au dreptul de a vota.

error: Content is protected !!