(Last Updated On: May 9, 2019)

Un accident de circulație a avut loc astăzi pe strada Salcâmului din Cluj Napoca/.

“La intersecția străzilor Splaiul Independenței cu strada Salcâmului, a avut loc un acccidentul rutier, la ora 09.20, care s-ar fi produs pe fondul neacordării priorității auto prin efectuarea virajului la stânga.

Cluj: Accident pe strada Salcâmului. Unul dintre vehicule a fost proiectat pe trotuar unde a lovit două persoane. O persoană încarcerată 1

În urma impactului, unul dintre vehicule a fost proiectat pe trotuar unde a lovit două persoane. Unul dintre conducătorii auto este la rândul lui rănit”, conform IPJ Cluj, preluați de Ziua de Cluj. 

“O autospecială cu modul de descarcerare a intervenit pentru a descarcera și a extrage o persoană, ca urmare a unui accident care a avut loc pe strada Salcâmului din municipiul Cluj-Napoca. Persoana încarcarcertă a suferit mai multe traumatisme, era în stare de conștiență și cooperantă.

Cluj: Accident pe strada Salcâmului. Unul dintre vehicule a fost proiectat pe trotuar unde a lovit două persoane. O persoană încarcerată 2

A fost consultată, stabilizata și transportă la spital de un echipaj SAJ. Al doilea echipaj SAJ a consultat medical încă trei persoane implicate in accident”, transmite ISU Cluj.