Andra, concert la Cluj. „Cand stii ca esti primit cu bratele deschise acasa, te topesti si mai mult de dor! Primele 1000 de bilete la concertul “Traditional” din Cluj s-au vandut in nici 12 ore! Si eu abia aștept sa va revad, dragii mei!”

Updated on mai 16, 2019 Deși suntem doar în luna mai, Andra a pus în vânzare bielete pentru spectacolul “Tradițional” crare va avea loc de  Ziua Națională a României. Primele 1,000 de bilete s-au vândut în doar 12 ore.

Andra aduce “Tradițional”, cel mai așteptat spectacol din România, la Cluj chiar de Ziua Națională. Concertul care a fost susținut până acum în fața a zeci de mii de români, întotdeauna cu casa închisă, pe scene din Londra, Chișinău și patru orașe din țară, va avea loc pe 1 Decembrie 2019, la Sala Polivalentă, de la ora 19:30.

Andra, concert la Cluj. „Cand stii ca esti primit cu bratele deschise acasa, te topesti si mai mult de dor! Primele 1000 de bilete la concertul "Traditional" din Cluj s-au vandut in nici 12 ore! Si eu abia aștept sa va revad, dragii mei!” 1

Andra: „Cand stii ca esti primit cu bratele deschise acasa, te topesti si mai mult de dor! Primele 1000 de bilete la concertul “Traditional” din Cluj s-au vandut in nici 12 ore! Si eu abia aștept sa va revad, dragii mei!”

“Mi-am dorit să sărbătoresc Ziua Națională cu acest spectacol eveniment, Tradițional, în care mi-am pus tot sufletul și iubirea față de tradițiile românești, de la muzică, dans, până la port și obiceiuri, chiar în Ardeal, unde s-a înfăptuit Unirea Principatelor acum 101 ani.

Sper să cântăm împreună și să tresărim de dor, dar și de bucurie, să trăim o experiență care să ne apropie de rădăcini, dar și unii de alții, ca și cum am fi cuvintele care formează o poveste frumoasă“, a spus Andra, potrivit eventim.ro.

error: Content is protected !!