Alegeri. Record. Clujul a depășit 50% prezența la vot, este pe primul loc în România! Ariadna: „Bravo Romania! Bravo Cluj!” E prima oara in viata mea cand am pielea de gaina sa vad atat de multa lumea astazi la vot! E coada la care merita sa stam! Dincolo …”

Updated on mai 26, 2019 Clujul a depășit 50% prezență la vot pentru europarlamentare în jurul orei 18:30 și se află pe primul loc alături de Ilfov. La Referendum au votat 47% până acum.

Prezență uriașă la alegerile europarlamentare la nivel național, până la ora 18:00 reușind să voteze peste 39,01% dintre românii cu drept de vot din țară, adică peste 7,1 milioane de alegători. Diferența față de alegerile parlamentare din 2016 este de cinci procente în plus și este aproape identică cu cea de la localele din același an, când în final au ieșit la urne 48,43% dintre români, informează G4Media.

Bogdan Petri: „Azi la Cluj am stat la coada 48 de minute ca sa putem vota.Coada pentru listele suplimentare era la fel de mare ca si coada pentru “bastinasii” de pe Titulescu!Asa ceva nu am mai vazut de 20 si ceva de ani!”

Ariadna Matei: „E prima oara in viata mea cand am pielea de gaina sa vad atat de multa lumea astazi la vot!
E coada la care merita sa stam! Dincolo de vot e mesajul ce se aude in boxele constiintei noastre colective: ne trezim, ne trezim! Suntem prezenti! Suntem aici!
Bravo Romania! Bravo Cluj!”
Alegeri. Record. Clujul a depășit 50% prezența la vot, este pe primul loc în România! Ariadna: „Bravo Romania! Bravo Cluj!” E prima oara in viata mea cand am pielea de gaina sa vad atat de multa lumea astazi la vot! E coada la care merita sa stam! Dincolo ...” 1

Vlad Risca: „Coada asta e la secția de votare din incinta Colegiului Tehnic de Comunicații Cluj, 90% sunt tineri, studenți în campusul din apropiere, se stă la coadă de ore bune deci speranța e mare!
Alegeri. Record. Clujul a depășit 50% prezența la vot, este pe primul loc în România! Ariadna: „Bravo Romania! Bravo Cluj!” E prima oara in viata mea cand am pielea de gaina sa vad atat de multa lumea astazi la vot! E coada la care merita sa stam! Dincolo ...” 2

Primele estimări oficiale plasează Clujul pe primul loc la prezență pentru referendum și pe locul doi, după Ilfov, pentru europarlamentare. ”

error: Content is protected !!