Alegeri. Cozi la Cluj! Prezență dublă față de parlamentare! Laurențiu Dincă: „Astăzi, la europarlamentare, aparent alegeri fără miză, până la ora 09:00 e o prezență de …”

Updated on mai 26, 2019 Clujenii au ieșit la vot chiar de dimineață. În unele secții de vot se semnalează cozi. Prezența la cot la ora 9 este mai mare decât la parlamentare, 3,65% față de 1,83%

Barbu Mateescu: „Cozi la secții în Cluj”

Laurențiu Dincă: „La parlamentarele din 2016, când PSD a preluat conducerea României, până la ora 09:00 era o prezență de 2,58%. Astăzi, la europarlamentare, aparent alegeri fără miză, până la ora 09:00 e o prezență de 3.36%.

Alegeri. Cozi la Cluj! Prezență dublă față de parlamentare! Laurențiu Dincă: „Astăzi, la europarlamentare, aparent alegeri fără miză, până la ora 09:00 e o prezență de ...” 1

La parlamentare, de exemplu, în orașul Cluj Napoca era o prezență de 1.83%. Acum e de 3.65%. Dublă. Similar și în alte mari orașe”.

Mihai Goţiu: „COADĂ LA VOT, LA CLUJ-NAPOCA, de la primele ore!
08:30 AM, Cluj-Napoca, secția de votare nr. 45. Prima bucurie a zilei: încă de la prima oră, la secția de votare la care sunt arondat e coadă la vot. Mai bine să fie coadă la vot, decât la graniță, la plecarea din țară.
Alegeri. Cozi la Cluj! Prezență dublă față de parlamentare! Laurențiu Dincă: „Astăzi, la europarlamentare, aparent alegeri fără miză, până la ora 09:00 e o prezență de ...” 2

Nu e deloc întâmplător că primul cetățean român care a votat, Dan Coroian-Vlad, aseară, în Noua Zeelandă, e un clujean, care își dorește să se întoarcă acasă. Am vorbit, ieri, cu el, a dormit puțin, a făcut aproape o oră cu mașina, până la secție, cam tot pe atât a așteptat să se deschidă secția, și apoi încă o oră, înapoi către casă. Pentru noi, cei din țară, e mult mai simplu. M-am uitat pe aplicația de la telefon – eu am făcut aproximativ 1.500 de pași până la secție. Sunt 1.500 de pași pentru sănătatea fiecăruia dintre noi și pentru sănătatea societății și a țării în care trăim.

O țară fără hoție, fermă în drumul ei european, cu o Justiție puternică, cu ape și păduri, cu infrastructură modernă, cu sănătate și educație de calitate!

Îi felicit și le mulțumesc tuturor clujenilor și tuturor cetățenilor români care au ieșit la vot de la primele ore și vă mulțumesc anticipat tuturor celor care veți merge la urne pe parcursul acestei zile.
Sunt convins că așa cum, în ultimii ani, Clujul a devenit un simbol al mișcărilor și al implicării civice din România, va demonstra, astăzi, că e un simbol și al schimbării politice. Ajungem departe!

Foto: Radio Cluj & Cătălin Sălăgean”

error: Content is protected !!