Accidente Cluj. 3 Autoturisme lovite în Someșeni, 3 autoturisme lovite pe Horea, două autoturisme lovite și un pieton rănit. Aveți grijă!

Updated on mai 3, 2019 Numărul mare de mașini din Cluj duce la numeroase accidente cu mai mult de două autoturisme implicate. Vineri dimineață 3 autoturisme au fost lovite într-un accident în Someșeni, joi alte trei mașini au fost lovite pe Horea iar două autoturisme s-au lovit și au rănit o femeie aflată pe trotuar.

Vineri, pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Andrei Pop a scris: „Accident Someseni, dupa semaforul de la Dora, sensul spre aeroport. 3 masini implicate, nu pare a fi grav. O mașină a ramas pe banda 1”.

Joi, Andrei Horvath: „Accident Horea 3 masini”
Accidente Cluj. 3 Autoturisme lovite în Someșeni, 3 autoturisme lovite pe Horea, două autoturisme lovite și un pieton rănit. Aveți grijă! 1

Diana Vidraru: Al doilea in care e implicat taxi saptamana asta. A patit ceva cineva din taxi? Apropo, cand cer centuri in spate la comanda, unii soferi imi spun cand ajung “la ce va trebuie centuri doamna, din Cluj pana in Floresti, merg incet, nu fac accident….”. Uite, domnilor, daca vedeti poza..fix pentru asa ceva imi trebuie. Mai ales ca circul cu fetita mea impreuna, cu taxi. Si da, stiu ca nu e drumul spre Floresti, asta nu conteaza

Tot joi, a fost lovită de o mașină a Poliției care la rândul ei a fost lovită de o altă mașină. Autoturismul Poliției a intrat în intersecție cu semnalele luminoase pornite.

„Din primele informaţii rezultă că autspeciala avea semnalele luminoase in functiune; este in derulare o anchetă care va stabili toate detaliile legate de acest accident”, arată reprezentanţii IPJ. Pe de altă parte, autoturismul a intrat in autospeciala de politie, însa ar fi patruns în intersectie pe culoarea verde a semaforului.

„Pacienta, în varsta de 58 de ani, a fost victima unui accident rutier. Diagnostic: politraumatism, traumatism cranio-facial grad I cu epistaxis bilateral oprit, traumatism vertebro-medular amielic la nivel C2, D12 L1, traumatism toraco-abdominal, hemoretroperitoneu prin leziune de rinichi drept, uroperitoneu prin leziune de vezica urinara, fracturi multiple la nivel de bazin, femur stang si platou tibial stang.

Pacienta a fost directionata spre sala de operatie, fiind pacient critic necesita interventie operatorie imediata. Prognosticul este rezervat”, au susținut reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţe, potrivit Adevarul.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Mihaela Baciu a scris: „Accident in Cipariu destul de urât, nu am apucat sa fac poză”.

Ady Stan: Accident Cipariu, mașină de poliție implicată, posibilă victimă un pieton.
Polgar Eniko: „Mașina de Poliție a fost lovită de un Opel/Ford. Acum au ajuns polițiștii, SMURD-ul, descarcerarea, pompierii
Accidente Cluj. 3 Autoturisme lovite în Someșeni, 3 autoturisme lovite pe Horea, două autoturisme lovite și un pieton rănit. Aveți grijă! 2

(foto Tania Pestean)
Accidente Cluj. 3 Autoturisme lovite în Someșeni, 3 autoturisme lovite pe Horea, două autoturisme lovite și un pieton rănit. Aveți grijă! 3

Zbucea Cheloo: Pieton victima

error: Content is protected !!