Cluj. Dan Barna: „Ne-am săturat de hoţia din politica românească …nu avem o autostradă care să lege Clujul de Bucureşti sau de Iaşi, care să lege provinciile României. Ne-au gazat pe 10 august şi şi-au adoptat în Parlament codurile penalilor, au fost eforturi de a-l scăpa pe Dragnea din puşcărie. România pierde …”

Updated on mai 5, 2019 Duminică seara a avut loc la Cluj primul miting electoral al Alianței USR PLUS. În Piața Unirii au fost prezenți liderul USR, Dan Barna, și liderul PLUS, Dacian Cioloș.

„Sigur, nu este totul perfect nici la Cluj, unii încearcă să importe practici electorale specifice Dâmboviţei, dar acestea vor dispărea când vom avea administraţii USR-PLUS. (…)

Ne-am săturat de hoţia din politica românească, de minciună, de incompetenţă şi de promisiuni care nu sunt îndeplinite niciodată. Ni s-au promis la alegeri autostrăzi, nu au făcut nimic, nu avem o autostradă care să lege Clujul de Bucureşti sau de Iaşi, care să lege provinciile României.

Ni s-au promis şcoli şi vedem că tinerii pleacă din ţară. Ce au făcut în schimb? Ne-au gazat pe 10 august şi şi-au adoptat în Parlament codurile penalilor, au fost eforturi de a-l scăpa pe Dragnea din puşcărie. România pierde 38 de miliarde de euro în fiecare an, acesta este preţul corupţiei”, a spus liderul USR, Dan Barna citat de Mediafax.

Dacian Cioloș: „Votul nostru contează, prea multă vreme votul nostru a fost mercatilizat şi ne-am culcat cu o sticlă de ulei sau ne-am trezit cu 100 de lei în plus la salariu sau pensie, iar patru ani alţii au decis în numele nostru.
Cluj. Dan Barna: „Ne-am săturat de hoţia din politica românească ...nu avem o autostradă care să lege Clujul de Bucureşti sau de Iaşi, care să lege provinciile României. Ne-au gazat pe 10 august şi şi-au adoptat în Parlament codurile penalilor, au fost eforturi de a-l scăpa pe Dragnea din puşcărie. România pierde ...” 1

Ca să începem să construim trebuie să ne debarasăm de hoţie, prostie şi sărăcie. Haideţi împreună, fără prostie, fără hoţie şi fără sărăcie pentru că, în România, hoţia şi prostia ne-au ţinut în sărăcie. Cum putem accepta, neamul românesc, să punem hoţia în fruntea statului şi să interpretăm hoţia ca o virtute? (…) Românii au inteligenţă, cum să acceptăm ca România să fie condusă astăzi de prostie? (…)

Oamenii muncesc să iasă din sărăcie, iar statul PSD-ist cheltuie bani, dar nu vedem rezultatele. Ne-au aruncat în mocirlă prin modul în care guvernează. Noi suntem în continuare în sărăcie, pentru că banii gestionaţi de PSD se duc pe şpăgi şi sinecuri, nu în dezvoltare, şi România e prost guvernată”.

Dacian Cioloş: „Primul miting electoral al Alianței 2020 USR PLUS, din Piața Unirii din Cluj! Ne-am unit și mergem la victorie. :)”


Tu cu cine votezi la alegerile europarlamentare?

error: Content is protected !!