Clujul fără Aqua Park?! Emil Boc cedează în urma criticilor privind construcția în zona Gheorgheni – Becaş. „Ascultăm şi cumpănim foarte bine acest lucru, ascultăm toate părţile pentru că …”

Updated on mai 15, 2019 Clujul va rămâne în continuare fără Aqua Park. Primarul Emil Boc pare că a cedat criticilor de a-l construi în zona Gheorgheni – Becaş. Acum se caută alte locații urmând să se ia o decizie.

Emil Boc, citat de Ziua de Cluj: „Nu este luată decizia finală referitor la locaţie. Ascultăm şi cumpănim foarte bine acest lucru, ascultăm toate părţile pentru că vrem să vedem cum putem diminua toate elementele de discomfort şi cum putem să găsim soluţii alternative, dacă există. Aqua Park-ul va fi realizat.

Clujul fără Aqua Park?! Emil Boc cedează în urma criticilor privind construcția în zona Gheorgheni - Becaş. „Ascultăm şi cumpănim foarte bine acest lucru, ascultăm toate părţile pentru că ...” 1

Locaţia finală nu este stabilită definitiv. E prima şi singura propusă deocamdată, pe de o parte se lucrează la a se analiza toate criticile legate de acest proiect, se lucrează şi la a se căuta alte soluţii, alte alternative viabile şi decizia va fi luată în perioada următoare”.

Parquarium se dorește a fi o bază de agrement care va îngloba bazine de relaxare, opt tobogane acvatice având o capacitate de 2.000 de persoane pe oră, pool bar, spații de joacă pentru copii și o piscină pentru copii, spații de relaxare cu șezlonguri și hamace, restaurante și terase, spații verzi și alei pietonale.

Atracția principală a noului parc acvatic se dorește a fi toboganul King Cobra – echipament special pentru baze de agrement, cu o înălțime de 17,5 m și o capacitate de 480 de utilizatori pe oră.

error: Content is protected !!