Cluj. Primăria demolează 62 de garaje din Mărăști. Se va construi un parking cu 365 de locuri

Updated on mai 22, 2019 Vineri, 24 mai, consilierii locali vor vota începerea lucrărilor la un nou parking, pe strada Trotușului din Mărăști. În acest sens vor fi demolate 62 de garaje.

Parkingul de pe starda Trotușului nr.5 (cartier Mărăști, cu regim de înălțime 2S+D+P+2E+T va fi construit pe o suprafață de 3.150 mp. Va avea o capacitate de 365 de locuri de parcare, 10 fiind destinate persoanelor cu dizavbilități prosesoare de automobile și 10 șoferilor de mașini electrice (4 stații de încărcare rapidă și 6 stații de încărcare lentă), 12 pentru motociclete și mopede și 3 rastele culisante (24 de locuri pentru biciclete), informează Ziua de Cluj.
Cluj. Primăria demolează 62 de garaje din Mărăști. Se va construi un parking cu 365 de locuri 1

Pentru a face loc noului garaj vor dispărea 62 de garaje individuale, 14 locuri de parcare și un post de transformare.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Parking, str. Trotușului nr. 5” va fi supus votului consilierilor locali în ședința extraordinară de vineri, 24 mai 2019.

Primarul Emil Boc, a declarat recent: „Se desființează toate garajele. Am început cu cele din zona Titulescu, acolo unde se introduce până la Iulius Mall și înapoi bandă dedicată transportului în comun, și continuăm în tot orașul cu această desființare a garajelor, numai că trebuie să fie conform prevederilor legale.

În Mănăștur se fac 3 parkinguri mari, prin desființarea garajelor existente. Încercăm în Gheorgheni un model modular să vedem cum va funcționa astfel încât să oferim soluții alternative oamenilor, dar întradevar garajele nu mai sunt de actualitate.”

error: Content is protected !!