(Video) Accident Cluj. Ciocnire taxi și un autoturism. O persoană a rămas încarcerată, e strada Traian Vuia. Ce spune ISU

Updated on aprilie 18, 2019 Un taxi și un autoturism s-au ciocnit joi dimineața pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. O persoană a rămas încarcerată.

“Am intervenit la locul evenimentului cu două autospeciale pentru descarcerare și două echipaje SMURD. De asemenea, a mai fost prezent la locul evenimentului un echipaj SAJ. Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost descarcerat dintr-un autoturism.
(Video) Accident Cluj. Ciocnire taxi și un autoturism. O persoană a rămas încarcerată, e strada Traian Vuia. Ce spune ISU 1

S-a acționat pentru deblocarea ușii și extragerea lui folosind KED-ul, pentru a nu se agrava posibilele leziuni la coloana vertebrală. Bărbatul primește asistenților medicali în aceste momente în ambulanță de terapie intensivă SMURD.

Cel mai probabil va fi transportat la spital. Au mai fost consultate medical încă trei persoane, care au refuzat transportul la spital”, transmite ISU Cluj, potrivit Ziua de Cluj.

Bărbatul se afla în taxi. Se circulă normal.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!