RyanAir de la Aeroportul Cluj. Prima cursă către Londra Southend. Cât costă un bilet

Updated on aprilie 1, 2019 Astăzi s-a deschis noul sezon de vară la Aeroportul Cluj care aduce curse RyanAir. Prima cursă către Londra Southend, pe 2 aprilie.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj marchează astăzi 1 aprilie, 87 de ani de la înfiinţarea sa ca aerodrom civil. Pe parcursul a aproape 90 de ani de activitate, Aeroportul Internaţional Cluj a fost un reper al activităţilor aviatice civile de la nivel naţional şi internaţional, un model de bune practici în rândul aeroporturilor regionale precum şi un promotor al dezvoltării economice din Transilvania.
RyanAir de la Aeroportul Cluj. Prima cursă către Londra Southend. Cât costă un bilet 1

Noul program de vară 2019 al Aeroportului Internaţional Cluj aduce pasagerilor noi rute atractive. De ieri 31 martie şi până în 26 octombrie, operatorii aerieni au programate peste 13.700 de zboruri către 44 de destinaţii regulate din 20 de ţări. În ceea ce priveşte numărul de bilete scoase la vânzare în noul sezon acestea sunt cu 328.000 mai multe faţă de locurile scoase la vânzare în sezonul de iarnă 2018/2019.

Noul program aduce o creștere atât a frecvențelor de operare pentru anumite destinații, cât și o extindere a rețelei de rute. Sărbătorim, astfel, startul sezonului de vară cu un nou operator aerian, Ryanair, compania nr. 1 a Europei. Prima sa rută din Cluj-Napoca va fi către Londra Southend, serviciu care va fi operat cu o frecvență de 3 zboruri săptămânale, având zborul inaugural în data de 2 aprilie 2019.

În sezonul de vară 2019, ca parte a planurilor de dezvoltare a operaţiunilor sale pe Aeroportul Internaţional Cluj, compania aeriană ultra-low-cost Wizz Air adaugă o nouă rută spre operare de pe aeroport, spre Londra Gatwick.

Această a 36-a rută a companiei aeriene de pe Aeroportul Internaţional Cluj contribuie astfel, la o mai bună deservire a zborurilor spre capitala Marii Britanii, destinaţie care a înregistrat creşteri de trafic consistente în anul 2018. Noua rută va avea 7 frecvenţe săptămânale şi a debutat odată cu startul programului de vară, în data de 31 martie.

Compania aerianăDestinațieDebut rută/perioadă operareFrecvențe/săptămână și zile de operare
Wizz AirLondra GatwickDin 31.03.20197 frecv/săpt, de Lu până Du
RyanairLondra SouthendDin 02.04.20193 frecv/săpt, în zilele de Ma, Jo și Sâ

Biletele Ryanair costă între 9,99 euro și 26 euro.
RyanAir de la Aeroportul Cluj. Prima cursă către Londra Southend. Cât costă un bilet 2
Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!