Rareș Bogdan: „O să invoc o paralelă între Cluj și Craiova….Nu e o simplă coincidență că Clujul e unde este. E pentru că cineva s-a aplecat asupra lui …găsesc Craiova fermecătoare, dar  …”

Updated on aprilie 11, 2019 Rareș Bogdan a fost prezent la mitingul PNL de la Craiova pentru prezentarea candidaților la europarlamentare. El a dat Clujul exemplu pentru craioveni.

Într-un interviu acordat cotidianului craiovean „Cuvântul Libertății”, Rareș Bogdan a declarat: „Găsesc Craiova fermecătoare, dar cu un potențial neexploatat ceea ce mă face să fiu trist. Dacă tot l-ați invocat pe I.D. Sârbu, o să invoc o paralelă între Cluj și Craiova. Unde ar fi fost Craiova dacă niște oameni destonici ar fi fost la cârma ei? De data asta e foarte clar: cred că oameni minunați pot schimba fața României.

Rareș Bogdan: „O să invoc o paralelă între Cluj și Craiova....Nu e o simplă coincidență că Clujul e unde este. E pentru că cineva s-a aplecat asupra lui ...găsesc Craiova fermecătoare, dar  ...” 1

Nu e o simplă coincidență că Clujul e unde este. E pentru că cineva s-a aplecat asupra lui. De ce nu și în Craiova? Nu știu. Dar acum avem modele serioase. Informația circulă, oamenii văd că diferențele sunt mari între orașe care au avut la conducere oameni buni, preocupați de soarta comunităților lor, iar celelalte au fost lăsate în paragină”.

Vezi aici Video cu Rareș Bogdan la mitingul de la Craiova:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!