O mamă din Cluj i-a invitat la nunta fiicei sale pe cei trei care au primit organele fiului eu mort într-un accident. “Măcar la cununia civilă şi la preot, dacă nu vor la…”

Updated on aprilie 20, 2019 O mamă din Cluj i-a invitat la nunta fiicei sale pe cei trei care au primit organele fiului eu mort într-un accident.

Potrivit Ziarul Unirea, preluat de Stirile Pro Tv, o femeie din Cluj al cărei fiu a fost rănit mortal într-un accident la Roșia Montană a fost de acord ca organele băiatului să fie prelevate şi donate. Tânărul de 26 de ani suferise un hematom la creier şi nu mai avea nicio şansă să îşi revină.

O mamă din Cluj i-a invitat la nunta fiicei sale pe cei trei care au primit organele fiului eu mort într-un accident. “Măcar la cununia civilă şi la preot, dacă nu vor la...” 1

Ficatul şi rinichii băiatului au ajuns la trei persoane – un bărbat din Zalău, unul din Cluj şi o femeie din Cluj. Mama tânărului a decis acum să îi invite pe cei trei la nunta fiicei sale. “Măcar la cununia civilă şi la preot, dacă nu vor la masă, să nu creadă că vreau să îmi pună bani.

Să simt că este şi fratele ei alături de ea în cel mai frumos moment”, a spus ea. “Nu aş vrea decât o îmbrăţişare, să ştiu că la ei e ceva de la copilul meu”.

error: Content is protected !!