(Last Updated On: April 1, 2019)

Grav accident, duminică seara în Cluj, în zona podului Garibaldi.

Cinci persoane au fost rănite, duminică seara, în Cluj-Napoca, dintre care trei pietoni care traversau regulamentar strada, după ce şoferul unui autoturism ar fi intrat pe culoarea roşie a semaforului într-o intersecţie, transmite coresponentul MEDIAFAX.

“În accident au fost implicate trei autovehicule, iar cinci persoane au fost rănite, între care conducătoarea auto care a provocat accidentul şi trei pietoni care încercau să treacă strada regulamentar. Cauza producerii accidentului: nerespectarea culorii roşii a semaforului”, transmite IPJ Cluj, potrivit Ziua de Cluj.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Bontidean Mihai a postat o fotografie cu mesajul: „Polivalenta”
(Foto) Accident Cluj. 5 răniţi, între care 3 pietoni care traversau regulamentar strada. Ce spune Poliția 1

Tereza Voicu: Trei autovehicule implicate,5 persoane ranite din care 3 erau pietoni

Lucia Alexandra: a fost prins un băiat care era cu o trotineta, e lovit puțin la cap dar acum a venit ambulanta. Vw venea dinspre Grigorescu și a trecut pe roșu, BMW dinspre Plopilor și avea verde. Eram lângă soferul de BMW când a zis ca el avea verde si au zis asta și alți pietoni care au fost acolo
(Foto) Accident Cluj. 5 răniţi, între care 3 pietoni care traversau regulamentar strada. Ce spune Poliția 2

Levy Von Holzhausen: Dragilor, sunt 3 raniti pietoni, care singura vina ce au e ca se aflau in momentul nepotrivit in locul nepotrivit. Cineva este asteptat acasa dar e in salvare in drum spre Upu. Putin respect , si atentie la glumele care nu si au rostul. Oricare din noi putea fii victima de pw trotuar.

Alex Stan Tudor: peste tot în oraș se trece pe roșu, astăzi în câteva ore am văzut 3 masini trecând pe roșu la 3 semafoare diferite din oras. Astept ziua în care se vor putea folosi camerele din intersecții sau din autoturisme pentru sancționarea acestor specimene.

(Foto) Accident Cluj. 5 răniţi, între care 3 pietoni care traversau regulamentar strada. Ce spune Poliția 3

Răzvan Moldovan
(Foto) Accident Cluj. 5 răniţi, între care 3 pietoni care traversau regulamentar strada. Ce spune Poliția 4
Revenim cu detalii!