(Foto) Accident Cluj. 5 răniţi, între care 3 pietoni care traversau regulamentar strada. Ce spune Poliția

Updated on aprilie 1, 2019 Grav accident, duminică seara în Cluj, în zona podului Garibaldi.

Cinci persoane au fost rănite, duminică seara, în Cluj-Napoca, dintre care trei pietoni care traversau regulamentar strada, după ce şoferul unui autoturism ar fi intrat pe culoarea roşie a semaforului într-o intersecţie, transmite coresponentul MEDIAFAX.

“În accident au fost implicate trei autovehicule, iar cinci persoane au fost rănite, între care conducătoarea auto care a provocat accidentul şi trei pietoni care încercau să treacă strada regulamentar. Cauza producerii accidentului: nerespectarea culorii roşii a semaforului”, transmite IPJ Cluj, potrivit Ziua de Cluj.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Bontidean Mihai a postat o fotografie cu mesajul: „Polivalenta”
(Foto) Accident Cluj. 5 răniţi, între care 3 pietoni care traversau regulamentar strada. Ce spune Poliția 1

Tereza Voicu: Trei autovehicule implicate,5 persoane ranite din care 3 erau pietoni

Lucia Alexandra: a fost prins un băiat care era cu o trotineta, e lovit puțin la cap dar acum a venit ambulanta. Vw venea dinspre Grigorescu și a trecut pe roșu, BMW dinspre Plopilor și avea verde. Eram lângă soferul de BMW când a zis ca el avea verde si au zis asta și alți pietoni care au fost acolo
(Foto) Accident Cluj. 5 răniţi, între care 3 pietoni care traversau regulamentar strada. Ce spune Poliția 2

Levy Von Holzhausen: Dragilor, sunt 3 raniti pietoni, care singura vina ce au e ca se aflau in momentul nepotrivit in locul nepotrivit. Cineva este asteptat acasa dar e in salvare in drum spre Upu. Putin respect , si atentie la glumele care nu si au rostul. Oricare din noi putea fii victima de pw trotuar.

Alex Stan Tudor: peste tot în oraș se trece pe roșu, astăzi în câteva ore am văzut 3 masini trecând pe roșu la 3 semafoare diferite din oras. Astept ziua în care se vor putea folosi camerele din intersecții sau din autoturisme pentru sancționarea acestor specimene.

(Foto) Accident Cluj. 5 răniţi, între care 3 pietoni care traversau regulamentar strada. Ce spune Poliția 3

Răzvan Moldovan
(Foto) Accident Cluj. 5 răniţi, între care 3 pietoni care traversau regulamentar strada. Ce spune Poliția 4
Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!